Γενική Συζήτηση για το Redmi 4 Pro Markw
- RedMi 4 Pro
-
-
Λοιπόν guys, το έλυσα το θέμα με τα body permissions..
Αν του τύχει κάποιου/κάποιας:
1. Settings
2. Additional settings
3. Privacy
4. Location
5. Google Play Services
6. Permissions
7. Body Sensors
Από την κλασσική οδό που είναι Settings -> Permissions κλπ δε βρήκα την επιλογή Body Sensors. -
Καλα νεα εχουμε αναβαθμισμενο TWRP 3.0.3-0 εδω το link... TWRP 3.0.3-0 [Unofficial] Redmi 4 PRO - Redmi 4/Prime/4A - Xiaomi MIUI Official Forum
Λυνει αρκετα θεματα απο την παλια εκδοση,για παραδειγμα καποια error με κοκκινα γραμματα που βγαζει στο τελος των backup που παιρνουμε... ειναι σαφως ποιο γρηγορο, και νομιζω υποστιριζει και otg
Το περασα ευκολα με τον δευτερο τροπο ...θελει μια προσοχη οταν βγαινουμε απο recovery γιατι ζηταει να φλασαρει την official recovery απλα πατιστε το do not install...
Με δευτερη ματια εχει τα θεματακια της δεν βλεπει την internal storage και τα data....δεν ξερω αν θελει καποια ρυθμιση στα settings -
Γεια και πάλι.. ηρθα να πω το συμπέρασμα μου σχερικα με την μπαταρία..
10 ωρες οθόνη η πρώτη φόρτιση χωρις sim με αρκετό μπαχαλεμα..
7 ώρες οθόνη (με sim) με wifi και συγχρονισμό συνέχεια ανοιχτά, 4g κάπου κάπου.. αρκετό web browsing,
Facebook τα κλασικά.. και λίγο παιχνίδι.
Ειτε έχω την εξοικονόμηση ενεργείας ενεργή είτε όχι δεν αλλάζει κάτι.
Κατα την διάρκεια της νύχτας καταναλώνει περίπου 10℅.
Φορτίζει απο 15% στο τέρμα σε 2 ώρες κ 15 λεπτά.
Προσωπικά είμαι υπερκαλυμενος..
Στάλθηκε από το Redmi 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
@tarnat201 μην ανεβαζεις εικόνες μέσω TAPATALK γιατί ανεβαίνουν σε μεγάλο μέγεθος και γεμίζουν το θέμα. Μόνο μέσω browser ή του apk του forum, επιλέγοντας "Συνημμένα" ή "ImageBanana.com" και μόλις ανέβει η εικόνα "Μικρογραφία". Τις δικές σου τις μίκρυνα εγώ. Την επόμενη φορά δυστυχώς θα διαγράφονται.
Η MIUI είναι η Χαλκιδική των ROMs...
...και σαν την Χαλκιδική....ΔΕΝ ΕΧΕΙ!! -
Γεια χαρα παιδια εχω ενα θεματακι προσπάθησα σα να περασω σε ενα redmi 4 pro απο unofficial rom με κλειδωμένο bootloader με το κινεζικο pc suite την global και μου εβγαζε μονο την chinese. Προσπαθησα απο την δευτερη επιλογη να επιλεξω την global που ειχα κατεβασει και μου εβγαζε κατι κινεζικα :2099. Πηγα να την περασω απο miflash μολις προσπαθουσα να επιλεξω το ξεζιπαρισμενο μου εβγαζε αυτο
Ενω ειχα κανονικα τα αρχεια μεσα. Ξερετε τι μπορεί να φταει;. Απο drivers ειναι ενταξει το αναγνωριζει οπως πρεπει. -
-
Αυτο εκανα και μου εβγαζε το προβλημα της εικονας
-
-
-
δεν την βρηκα για το ρεδμι 4
-
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0