Γενική Συζήτηση για το Redmi 4 Pro Markw
- RedMi 4 Pro
-
-
Ο/H GeoXiaomi έγραψε:
Δοκίμασε να την βαλεις χειροκίνητα . Κατέβασε την απο εδω --> πήγαινε ενημέρωση συστήματος --> πατα πάνω δεξιά στης 3 κουκίδες --> επιλογή πακέτου ενημέρωσης --> επέλεξε το αρχείο που κατέβασες
-
Ρε παιδια θα με τρελανει αυτο το κινητο.Προσπαθω να το ξεκλειδωσω σε laptop με windows 10 64bit πριν κανα 2 βδομαδες, κανω οτι εχω διαβασει στους οδηγους και το mi unlock βγαζει μνμ "Your device isn't supported".Λεω θα εχουν μπλεχτει οι drivers γιατι χρησιμοποιουσα mi2s πριν απο αυτο, το παρατησα λογω γιορτων.Με την ευκαιρια της νεας εκδοσης Windows 10 creators update κανω καθαρη εγκατασταση για να ειμαι σιγουρος και παλι το ιδιο αποτελεσμα.Αρχιζω και σκεφτομαι μηπως εχω καμια συσκευη μουφα.Τη συσκευη την πηρα απο ελληνικο καταστημα με global rom.Μεχρι στιγμης εχω κανει τα εξης και με τη σειρα που τα γραφω:
1)Απενεργοποιηση driver signatures
2)Εγκατασταση mi pc suite, το οποιο ουτε και αυτο αναγνωριζει τη συσκευη.
3)Εγκατασταση mi flash tool
4)Εγκατασταση minimal adb drivers
5)Συνδεση της συσκευης σε καθε πιθανη κατασταση, φορτιση, mtp, recovery, bootloader, εχοντας ενεργοποιημενο OEM unlock, εντοπισμος σφαλματων usb, usb debugging security settings (αυτο το τελευταιο παλι τη διαφορα εχει με το προηγουμενο)?
Η συσκευη εχει ενεργο mi account με μια συσκευη συνδεδεμενη και το find device ενεργοποιημενο το οποιο τσεκαρα οτι λειτουργει.Επισης εχω δοκιμασει 2 καλωδια usb.Οταν ειμαι σε mtp αναγνωριζεται απο τα windows ως Redmi 4 και στο device manager ως android composite adb interface.Επισης adb και fastboot φαινεται πως λειτουργουν κανονικα, αναγνωριζεται η συσκευη και οι εντολες εκτελουντε κανονικα.Ρωτηστε με για οποιαδηποτε αλλη πληροφορια ξεχασα να αναφερω.
Καλη συνεχεια στους ξενυχτηδες, τα παραταω για υπνο, οποιος εχει καποια ιδεα ας προτεινει και θα το δω το πρωι. -
@X4nd3r Καλημέρα. Ανέβασε μια φωτο από Ρυθμίσεις => Σχετικά με το τηλέφωνο να δουμε τι ROM έχει το κινητό.
Επίσης θα βοηθούσε και μια φωτο από τη διαχείριση συσκευών όταν συνδέεις το κινητό με το PC. -
Ο/H mik7 έγραψε:
Ο/H GeoXiaomi έγραψε:
Δοκίμασε να την βαλεις χειροκίνητα . Κατέβασε την απο εδω --> πήγαινε ενημέρωση συστήματος --> πατα πάνω δεξιά στης 3 κουκίδες --> επιλογή πακέτου ενημέρωσης --> επέλεξε το αρχείο που κατέβασες
Απο οτι διάβασα η συγκεκριμένη rom ειναι beta stable και γίνεται εγκατάσταση σε τυχαίους χρήστες , οπως αναφέρει κάποιος διαχειριστής σε λίγο καιρό θα βγει η κανονική stable οπου θα πάρουν αναβάθμιση όλοι . Οποτε περίμενε …..
Επίσης να αναφέρω οτι χθες το βράδυ με την έκδοση 8.2.4.0 ξανα ειχα επανεκκίνηση -
Περιμένουμε λοιπόν..
Ευχαριστούμε πολύ -
Ο/H George Kaggelaris έγραψε:
@X4nd3r Καλημέρα. Ανέβασε μια φωτο από Ρυθμίσεις => Σχετικά με το τηλέφωνο να δουμε τι ROM έχει το κινητό.
Επίσης θα βοηθούσε και μια φωτο από τη διαχείριση συσκευών όταν συνδέεις το κινητό με το PC.
-
Μ ια χαρά είσαι από drivers...Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
@X4nd3r Επίσημη Global είναι η ROM σου.
Για να ξεκλειδώσεις όμως πρέπει να είσαι σε fastboot mode. Εγώ βλέπω ότι δεν είσαι εξ όσων δείχνει το screenshot από τη διαχείριση συσκευών! -
Ο/H George Kaggelaris έγραψε:
@X4nd3r Επίσημη Global είναι η ROM σου.
Για να ξεκλειδώσεις όμως πρέπει να είσαι σε fastboot mode. Εγώ βλέπω ότι δεν είσαι εξ όσων δείχνει το screenshot από τη διαχείριση συσκευών!
=============== Απρ 28th 2017, 12:00pm ===============
Επισης το fastboot devices εμφανιζει τη συσκευη ως "7c61ca9f7d93 fastboot" -
To mi account που έχεις στη συσκευή, διαθέτει ακόμη έγκριση για ξεκλείδωμα;
Όταν πας εδώ => en.miui.com/unlock και βάλεις τα στοιχεία σου σε αφήνει να κατεβάσεις το Mi Unlock Tool; -
Ναι, το κατεβαζω ξανα αυτη τη στιγμη.Κατι που σκεφτηκα τωρα, ο λογαριασμος στο google account πρεπει να ειναι ιδιος με το mi account?Το mail δλδ που εχω στο google account του κινητου ειναι διαφορετικο απο αυτο του mi account.Παιζει ρολο αυτο?
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-
Παρόμοια νήματα