υπομονη μεχρι να βγει η πρωτη stable, να υπαρχει μια βαση καλη για το miui 9Ο/H Lycaon έγραψε:
Η xiaomi-miui-hellas-6.0_markw_V9_arΩma_7.10.19 πολλές επανεκκινήσεις ... Τρίτη στη σειρά !
Είσαι στο μυαλό, κάτι μαγικό
Πρέπει να εγγραφείτε ως μέλη για να μπορέσετε να αφήσετε σχόλια και μηνύματα
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό ; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώραΔημιουργήστε έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούυπομονη μεχρι να βγει η πρωτη stable, να υπαρχει μια βαση καλη για το miui 9Ο/H Lycaon έγραψε:
Η xiaomi-miui-hellas-6.0_markw_V9_arΩma_7.10.19 πολλές επανεκκινήσεις ... Τρίτη στη σειρά !
Βαλε απο XIAOMI.EU...μεχρι να βγει μια χωρις προβληματα....την εχω 3η βδομαδα τωρα και ειναι μια χαρα...2 χαρες θα ελεγαΟ/H Lycaon έγραψε:
φίλε μου ποια rom φοράς ?Ο/H zak bonza έγραψε:
Καλησπέρες σε όλους...σχετικά με το fix για τον ήχο....δουλεύει και όντως υπάρχει διαφορά στην ηχογράφηση. Όταν το πρωτοπέρασα, νόμιζα ότι δεν έχει διαφορά....και το έβγαλα, και εκεί κατάλαβα ότι όντως υπάρχει διαφορά οπότε το ξαναπέρασα...
φτιάχνει αισθητά παιδιά....δεν είναι τέλειο, αλλά σίγουρα είναι πολύ καλύτερα...!
Ποια φοράς ? Απο μπαταρία τι λέει ?Ο/H tsarlam έγραψε:
Βαλε απο XIAOMI.EU...μεχρι να βγει μια χωρις προβληματα....την εχω 3η βδομαδα τωρα και ειναι μια χαρα...2 χαρες θα ελεγαΟ/H Lycaon έγραψε:
Έχω ήδη αρχίσει το κατέβασμα .... Ευχαριστώ !Ο/H tsarlam έγραψε:
Τελευταια εβδομαδιαια απο Xiaomi.eu...7.10.19 Beta...Βαλε με κλειστα ματια μεχρι να φτιαξουν τα πραγματα εδω....πολυ καλη διαχειρηση μπαταριας, δεν εντοπισα κανενα προβλημα λειτουργικοτητας...θα τη βρεις εδω
Xiaomi.eu Multilang MIUI ROMs - Browse /xiaomi.eu/MIUI-WEEKLY-RELEASES/7.10.19 at SourceForge.net
το αρχειο HM4Pro ειναι για την συσκευη μας....καθαρη εγκατασταση με factory reset, και φλασαρεις το παραπανω αρχειο...