Είναι η 4η στην σειρά με επανεκκινήσεις , έβαλα απο το 7-10-26.42040 και δεν εχω κανένα πρόβλημα , ας είναι καλά ο φίλος @tpapo που μου το πρότεινε μέχρι να διορθωθεί ή δική μας !Ο/H spkprs έγραψε:
Ο/H tolias77 έγραψε:
Έχοντας την 7.9.7 άρωμα, πέρασα και την 7.10.26 απο πάνω. Ξανά κολλήματα και επανεκκινησεις
Το ίδιο κάνει και σε εμένα, και με τις δύο (arΩma & με wipe system-data-cache-dalvik ) προηγούμενες και με την 7.10.26 .Επανεκκινήσεις με πάγωμα σε τυχαίες εργασίες εφαρμογών (π.χ. εξερεύνηση φωτο - ενημέρωση καιρού manual)Ο/H 8@nos έγραψε:
προφανώς υπάρχουν κάποια αρχεία της Ελληνικής έκδοσης τα οποία χρησιμοποιούνται σε αυτές τις
εκδόσεις απο κοινού. Εγκατάσταση των παραπάνω απο en.miui δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα.
Κρίμα, γιατί έχει γίνει πολύ καλή δουλειά απο τους Dev's και θα πρέπει να ρίξουν μια ματιά στο πρόβλημα αυτό.
Γενική Συζήτηση για το Redmi 4 Pro Markw
- RedMi 4 Pro
-
-
Ο/H derveni έγραψε:
Σωστά το mi pcsuite έχει σταματήσει να συνεργάζεται με συσκευές που έχουν ΜΜ και Nougat
Ναι όντως αυτό έψαξα και βρήκα κι εγώ και προχώρησα στο φλασάρισμα.
Μια χαρά πήγαν όλα. Υπέθετα πως θα είναι Android 7, αλλά δεν είναι... -
Ο/H 8@nos έγραψε:
-
Δεν είπα ότι έχει σχέση το wipe system αν και δεν μπορώ να το αποκλείσω γιατί η MIUI πολλές φορές δεν συμπεριφέρεται σωστά όταν πειράξεις το system, μάλιστα υπάρχει και κίνδυνος να brickάρεις τη συσκευή σου!
Αν πολλοί με την ίδια συσκευή έχουν τα ίδια προβλήματα με τη συγκεκριμένη έκδοση ρομ, είναι σίγουρα bugOpen-source is the future -
Και το δικό μου κάνει συνέχεια επανεκκινήσεις.... τι κάνουμε?????
-
Κι εγώ, ακριβώς το ίδιο πρόβλημα έχω: κολλήματα κι επανεκκινήσεις.
-
Ο/H georgeadams έγραψε:
Κι εγώ, ακριβώς το ίδιο πρόβλημα έχω: κολλήματα κι επανεκκινήσεις.
Στάλθηκε από το Redmi 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
-
-
Ευχαριστώ!!! Την κατεβάζω
-
Η μόνη απροβληματιστη και σταθερή είναι η 7.9.14 άρωμα ,συστήνεται ανεπιφύλακτα από κει και πέρα όντως υπάρχει θέμα ...εγώ έχω κολλήσει πάντως με τη κάκιστη ηχογράφηση που κάνει , σχεδόν δε μπορείς να τραβήξεις βίντεο με ήχο αποδεκτό ...και φυσικά οι Κινέζοι devs δε πρόκειται να ασχοληθούν με αυτό, άσε που το τηλ μάλλον έχει αποσυρθεί...
Στάλθηκε από το Redmi 4 μου χρησιμοποιώντας TapatalkRed Hot Chili Peppers -
Εχει κανεις αλλος προβλημα με το messenger lite?Ειμαι με 7.9.7 και απο παρασκευη δε λαμβανει μντ.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-
Παρόμοια νήματα