Καλημέρα στην παρέα, με το mi account τι γίνεται; Ξέρει κανείς πότε θα λυθεί το πρόβλημα; Πριν 3 μέρες πήρα το redmi 4 prime στα χέρια μου, που το είχα στείλει για επισκευή στην Κίνα λόγω σοβαρού προβλήματος. Από τότε προσπαθώ να συνδεθώ για να ξεκλειδώσω το bootloader και συνέχεια μου βγάζει αυτό. Έχω αρχίσει να φοβάμαι ότι έχουν κάνει κάτι οι Κινέζοι και δεν μπορέσω να συνδεθώ στο mi account. Και δημιουργία καινούργιου λογαριασμού να πατήσω πάλι το ίδιο μου βγάζει.
Γενική Συζήτηση για το Redmi 4 Pro Markw
- RedMi 4 Pro
-
-
Την προηγουμενη εβδομάδα είχαν προβλήματα οι server τους. Πιθανόν να μην έχει ομαλοποιηθεί η κατάσταση.
Αλλά δοκίμασε ξανά αφού πρώτα κάνεις επανεκκίνηση το router σου και στις Ρυθμίσεις - Εγκατεστημένες εφαρμογές - Mi λογαριασμός κάνε εκκαθάριση δεδομένων -
-
Καλησπέρα. Φλασαρα την xiaomi-miui-hellas-6.0_markw_V9_XTRV_8.1.4 με καθαρή εγκατασταση(wipe τα πάντα).
Πρόβλημα 1: Υπάρχει θέμα με την ρομ στην αναμονή κλήσης(εναλλαγή κλήσης) γιατί δεν μου το κάνει για την sim 1 και δεν μπορεί να διαβάζει από την sim 1 από το δίκτυο αν είναι ενεργεί η αναμονή, οι προωθήσεις κτλ.
Πρόβλημα 2: Όλα καλά μέχρι που φλάσαρα το supersu από εκεί και πέρα κολλάγε και έκανε restart σε ότι πήγαινα να πατήσω. Κάνω unistall το supersu και ολα πάλι καλά δουλευουν. Τι πτέπει να κάνω για root? -
Ο/H Sula Diamant έγραψε:
Ευχαριστώ για την απάντηση, το δοκίμασα και αυτό αλλά πάλι το ίδιο. Δοκίμασα μέσω updater να περάσω την κινεζική stable για να δω μήπως και φταίει η Rom και μου έβγαλε αυτό το μήνυμα
Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
-
Με fastboot rom με το Miflash tools? Και περασμένους τους drivers.
Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
@Sula Diamant ενδιαφέρεσαι να περάσεις China rom ; Για να μην γράφουμε άσκοπα;
Με τον οδηγό του @mitch002 Γιώργο. -
Παιδιά άψογη η 8.5.1.0 για όποιον θέλει να μη ξαναασχοληθεί..Αλλα εχω ένα κουφό θεματάκι.Ας μου πει κάποιος αν το έχει..Ενω το bluetooth δουλεύει άψογα όταν μιλάω με το plantronics exporer 80 μου...Οταν εχω ταυτόχρονα ανοιχτό το wifi,κάνει συνεχώς ανα 5 δευτερόλεπτα περίπου διακοπές..Καμία ιδέα;bug της rom η ισχύει σε όλες τις rom?
-
Τωρα ειδα τα μηνυματα. Απλα ηθελα να περασω την κινεζικη ρομ μηπως και μπρεσω να συνδεθω στο mi account, γιατι ακομη εχω θεμα. Μολις εχω χρονο θα ασχοληθω με τον τροπο που μου προτεινατε παραπανω. Ευχαριστω πολυ
Υ.Γ. Καποιοι ειπαν οτι τους ηρθε η ενημερωση για MIUI9 global stable αληθευει; Σε εμενα δεν ηρθε καμια ενημερωση ακομη -
Ο/H Sula Diamant έγραψε:
Eνδιαφερομαι και εγώ να μάθω για το Android 7 Nougat. Εχω την official global Stable ROM 8540. Σε κάποιο site πήρε το μάτι μου οτι είναι αμφιλεγόμενο και το update του σε oreo....( εδώ καλά καλά δεν έχει πάει ακόμα σε Nougat Και συζητάνε για να πάει σε ωραίο χαχαχαχα )
-
Κάποιοι πήραν την Global Beta Stable 9.2. Προφανώς για τεστάρισμα. Οι υπόλοιποι αναμένουμε...
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-
Παρόμοια νήματα