Η τελευταία ενημέρωση πολύ χάλια... Πολλά προβλήματα. Δεν ξέρω αν είναι μόνο σε μένα.
Γενική Συζήτηση για το Redmi 4 Pro Markw
- RedMi 4 Pro
-
-
Ο/H simpleuser έγραψε:
Η τελευταία ενημέρωση πολύ χάλια... Πολλά προβλήματα. Δεν ξέρω αν είναι μόνο σε μένα.
Ηλίας -
-
Την official έχω και γω. Απλά με το που αναβάθμισα ξαφνικά άρχισα να χάνω κλήσεις και μου έρχεται μήνυμα μερικές φορές για κλήση που δεν έλαβα ενω έχω σήμα κανονικά, η μπαταρία τελειώνει αισθητά πιο γρήγορα, καθώς και σε πολλά σημεία ελλιπής μετάφραση. Μισά ελληνικά μισά αγγλικά.
-
Στην xiaomi-miui-hellas-6.0_markw_XTRV_Stable_V9.5.3.0 απο που απενεργοποιείται η αποθήκη εφαρμογών ?
-
-
-
@Lycaon
Στο markw δυστυχώς δεν έχουμε developer rom από global source κι έχουμε μόνο stable..
H επόμενη stable για το markw θα είναι από global source και miui10 , σαφώς θα είναι πολύ καλύτερη από αυτή που έχεις τώρα ..
Εγώ φοράω την developer 8.9.13 από cn/eu όμως , δεν έχω δοκιμάσει ακόμα stable , περιμένω την πρώτη miui10 ..
Πάντως από προβλήματα και μπαταρία δεν είδα κάποιο πρόβλημα με την 8.9.6 , με την 8.9.13 υπάρχει κάποιο λάθος στο miuisystemui το οποίο δεν είναι και τόσο σημαντικό .. -
-
@Lycaon
Μαλλον την 8.9.6 φοράς , την 8.9.13 την φοράω εγώ ..
Anyway , για μένα είναι μπόμπα η μπαταρία , δε βλέπω καποιο drain .. ωρες ατέλειωτες μιλάμε .. -
-
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-
Παρόμοια νήματα