Γενική Συζήτηση για το Redmi 4 Pro Markw
- RedMi 4 Pro
-
-
-
-
Ο/H Lycaon έγραψε:
Ηλίας -
-
Ο/H Lycaon έγραψε:
Twrp βάλε το Orange Fox Treble R9.0 θα το χρειαστείς και στο μέλλον για Pie Roms LINK
Το λινκ για το Magisk που έβαλα ειναι για το τελευταίο 19.3
Ηλίας -
Και τώρα να το βάλεις δεν υπάρχει πρόβλημα κανένα !
-
Καλησπερα σας. Έχω το Mi Max2 και έχω βάλει τη ρομ από το φόρουμ εδώ από τη πρώτη στιγμή εδώ και 2 χρόνια. δεν είχα ποτέ παράπονο. Η κοπέλα μου έχει το redmi 4 pro. και είναι με την global stable με Android 6. Του φόρουμ η ρομ σε τι Android είναι ? είναι δοκιμασμένη από κάποιον γιατί κάτι για custom ROMs διαβάζω στα τελευταία post. Μη της τη περάσω και αρχίσει γκρίνια καταλαβαίνετε!
-
Ο/H Apostolos Blekas έγραψε:
Καλησπερα σας. Έχω το Mi Max2 και έχω βάλει τη ρομ από το φόρουμ εδώ από τη πρώτη στιγμή εδώ και 2 χρόνια. δεν είχα ποτέ παράπονο. Η κοπέλα μου έχει το redmi 4 pro. και είναι με την global stable με Android 6. Του φόρουμ η ρομ σε τι Android είναι ? είναι δοκιμασμένη από κάποιον γιατί κάτι για custom ROMs διαβάζω στα τελευταία post. Μη της τη περάσω και αρχίσει γκρίνια καταλαβαίνετε! -
-
Ο/H Apostolos Blekas έγραψε:
ναι την xtrv εννοούσα . το mdroid από xda θα το βρω? και εκείνο Android 6 είναι gcam θα χρειαστεί να τρέξω και εκείνο το zip από twrp πριν το βάλω?
SonicBSV Official Group
Markw,X00T
Telegram: Contact @SonicStarK -
Για official global stable 10.2.2.0 for markw υπάρχει τρόπος το εν λόγω παληκάρι(συνάδελφος)να κάνει αναβάθμιση σε security patch android χωρίς να πειράξει έκδοση λογισμικού;να μείνει ως έχει είναι ξεκλειδωτο από τη πρώτη ήμερα η συσκευή του magisk έχει ............τώρα ας απαντήσουν οι γνωριζοντες!!!!Ηλίας
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-
Παρόμοια νήματα