εγω εδώ και 3 ημέρες είμαι αποκλειστικό support της @nifitsa_kakia.
Δεν θεωρουμαι επίσημη υποστήριξη;
της το έχω μπρικάρει το κινητό 10 φορές αλλα συνεχίζει να με εμπιστεύεται...
Ψάχνω τρόπους να της το κανω κομψά ένα τούβλο που να μην μπαίνει ούτε σε fastboot μετά΄...
Και ΔΩΡΕΝ υποστήριξη! Αυτό που το πας??
Αν θες να τουβλιάσεις κινητό να βρεις καμιά τυχάρπαστη! Εγώ είμαι γατόνι και τα ξέρω απλά ήθελα να σιγουρευτώ :p
Παιδιά μερικές φορές στο mi5s παω να βαλω το δακτυλικό και μου γραφει αυτό... cover the fingerprint scanner completely and apply pressure το κανει σε κανεναν αλλον αυτο?
συνεχιζω να έχω θέμα θερμοκρασίας νομίζω .......σερφαρω περίπου 30 λεπτά και έχω κατανάλωση 20% και θερμοκρασία μπαταρίας από 22 βαθμούς σε 42 και οι πυρήνες βλέπω πήραν λίγο φωτιά θερμοκρασία που την καταλαβαίνω στο χέρι πείτε την γνώμη σας για τις υπόλοιπες θερμοκρασίες ...
Εμένα δε μου πιάνει καθόλου πάντως αλήθεια :Ρ βγάζει διαδρομή πχ αλλά όταν κινείται το αμάξι δείχνει 5 στενά παρακάτω και γράφει αναμονή gps.
εγω σε ολες τις rom stable και dev δεν εγω αντιμετωπίσει κανενα πρόβλημα στο gps του mimax το οποιο το θεωρώ κορυφαιο οσον αφορα στο συνολο δορυφορων που κλειδωνει (συνηθως κλειδωνει στους 20-24 δορυφορους) και σε ταχύτατο χρονο κλειδώματος 5-6 δευτερόλεπτα , ισως πιστευω να κανει διυλεια και το app (faster gps) που χρησιμοποιώ σε ολα τα κινητα που οποτε το χρησιμοποιώ βλεπω βελτίωση
Στάλθηκε από το MI MAX μου χρησιμοποιώντας Tapatalk[/quote]
Στάλθηκε από το MI MAX μου χρησιμοποιώντας Tapatalk