Και κάθε φορά που ρωταγα κάτι σκεφτόμουν από μέσα μου τώρα είναι που θα με κραξει και θα μου πει τι το θες ρε φίλε το Xiaomi αμα δεν ξέρεις τι θα πει fastboot. thanos485 οχι μόνο βοηθήσες αλλά με έκανες και λίγο πιο σοφό σήμερα. Χαίρομαι που πήρες και το παράσημο σου. Μόλις έκανα και ένα συμβολικό donation εξαιτίας σου
Σε χαρηκα που ενώ δεν το γνωριζες είχες την αποφασιστικότητα να το παλεψεις και να το φέρεις εκεί που ήθελες και τα καταφερες, μπράβο σου. Ή ικανοποίηση που νιώθεις είναι ή μεγάλη αμοιβή στην προσπάθεια που έκανες και σου αξίζει. Καλό βράδυ σε όλους.
Δστυχως το κινητο αρχισε να κάνει κατι περιεργα και αφου εκανα restart μου εβγαλε ένα μηνυμα που λεει ότι " Η κρυπτογράφηση έχει διακοπεί και δεν ολκληρώθηκε. Ως αποτέλεσμα τα δεδομένα του τηλεφώνου σας δεν είναι πλέον προσβάσιμα." και μετά είχε μια επιλογή επναφορά τηλεφώνου το οποίο και επέλεξα και ξανανοιξε σε recovery. Πήγα από recovery να φλασάρω τη rom και δεν υπ΄ρχει κανένα αρχείο στον εσωτερικό χώρο του τηλεφώνου. Προσπάθησα να το συνδέσω με pc suite αλλα μία το βλέπει μία δεν το βλέπει.Όταν το βλέπει δε μπορώ να βάλω τη rom από τον υπολογιστή στο τηλέφωνο. Να το αποχαιρετίσω; Πάντως σε recovery μπαίνει. Καμιά ιδέα κανείς;
Πανε στο TWRP και δοκίμασε να κάνεις Wipe Cache & Dalvik/ART Cache. Αν σε αρχίσει στα κοκκινα μυνηματα ότι δεν μπορεί να κάνει mount κλπ κλπ. Πας στο κεντρικο μενου -> Wipes -> Format Data -> Πίσω στο κεντρικό μενου -> Reboot -> Reboot to Recovery
και μόλις ξαναμπει μεσα, αντιγραφή την rom και φλασάρισμα απο την αρχή..