Redmi 2 td κολλάει στο mi logo [SOLVED]
- Διορθώθηκε
-
-
-
Το ίδιο και αυτή.
-
Αφού τελειώσει το flash με λάθος, αποσυνδέεις το κινητό από το pc για να το δει εκ νέου ?
-
-
Εκεί θέλει να το δουλέψουμε λίγο, πολύ πιθανό να μην το βλέπει σωστά, δηλαδή το 9008 να είναι εικονικό και όχι πραγματικό
-
Καλησπέρα,
Αντιμετωπίζω κι εγώ το ίδιο πρόβλημα που είχε ο φίλος Nikkou με το Redmi 2 TD 2014813 ήτοι κόλλημα στο mi logo. Έχω δοκιμάσει τις ίδιες ακριβώς μεθόδους (και με τις παραλλαγές αυτών) που προτάθηκαν εδώ αλλά φευ.... . Έφτασα στο στάδιο του post #29 και ακόμα και στη λύση που δίνεται στο post #33 του παρόντος και πάλι η διαδικασία βγάζει μηνύματα τύπου "failed to mount".
1. Προσπάθεια για εγκατάσταση recovery μέσω ADB Tool= το τηλέφωνο δεν είναι ορατό από τον Η/Υ
2. Προσπάθεια για εγκατάσταση "μόνιμου" TWRP μετά από προσωρινό TWRP = ενώ προσωρινά γίνεται εγκατάσταση TWRP (το τηλέφωνο ορατό από τον Η/Υ) όταν πάω να περάσω άλλο "μόνιμο" TWRP η διαδικασία αποτυγχάνει.
3. Προσπάθεια για φλασάρισμα σε fastboot μέσω MiFlash= το τηλέφωνο ορατό από τον Η/Υ αλλά η διαδικασία αποτυγχάνει με μήνυμα σφάλματος. Εδώ δεν έχω εξαντλήσει όλες τις πιθανές rom !
ΥΓ1: Όλα αυτά έχουν δοκιμαστεί σε 2 Η/Υ (Win10 64bit - Win7 32bit) με απενεργοποιημένο τον έλεγχο της ψηφιακής υπογραφής.
ΥΓ2: Στις προσπάθειες για εγκατάσταση της ίδιας ή παλαιότερης rom μέσω twrp, στη σύνδεση του τηλεφώνου με τον Η/Υ ενώ είμαι σε recovery ο Η/Υ βλέπει μόνο την κάρτα μνήμης του τηλεφώνου (όπου και αντιγράφεται με επιτυχία η εκάστοτε rom πλην όμως όπως προανέφερα......φευ). Δεν βλέπει την εσωτερική μνήμη.
ΥΓ3: Συγνώμη αν σας κούρασα, αλλά είπα να ζητήσω τη βοήθειά σας, σε περίπτωση που μου διαφεύγει κάτι, πριν πάει το τηλέφωνο στην ανακύκλωση (παρά το ατυχές περιστατικό θα επιμείνω και πάλι σε xiaomi διότι θεωρώ ανοησία να πληρώνω υπεραξίες/brand names/logos για τις βασικές και όχι μόνο λειτουργίες ενός smartphone) -
Ξεκίνα με αυτό ---> Αυτοματοποιημένη εγκατάσταση drivers για κινητά Xiaomi σε όλα τα Windows x64 & χ86
Μόλις τελειώσει, σύνδεσε το κινητό στον υπολογιστή και ανέβασε φώτο από την διαχείριση συσκευών να δούμε πως το αναγνωρίζει.
Να υποθέσω ότι σε fastboot mode μπαίνεις κανονικά ?
Στο TWRP, έστω και με προσωρινή εγκατάσταση μπαίνεις ? Αν ναι, μπες σε TWRP, σύνδεσέ το στον υπολογιστή και ανέβασε φώτο με το πως αναγνωρίζεται στην διαχείριση συσκευών -
Καλησπέρα,
Σε fastboot mode η συσκευή αναγνωρίζεται ως Kedacom USB Device->Android Bootloader Interface οπως στην πρώτη εικόνα και σε ¨προσωρινό" twrp αναγνωρίζεται σε 2 σημεία ως Lemobile Android Device->Android Composite ADB Interface και ως Φορητή Συσκευή->wt86047, όπως στη δεύτερη εικόνα
-
Έχουν μπλεχτεί λιγο οι drivers. Κάνε απεγκατασταση από τη διαχείριση συσκευών τους δύο αυτούς drivers και κάνε refresh να δεις πως θα τα αναγνωρίσει μετά.
Αν χρειαστεί τρέξε ξανά το Xdi
Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Για τον Kedacom δες και αυτό ---> Ελληνικός οδηγός επαναφοράς της επικοινωνίας των Xiaomi κινητών σε Windows 10 σε fastboot mode (Fix Kedacom USB Device Connection error)
Ο δεύτερος από TWRP είναι σωστός, πρέπει να το βλέπεις και σαν αποθηκευτικό χώρο για να αντιγράφεις τα αρχεία. -
Καλημέρα,
Έβαλα το κινητό σε Win7 32bit και σε fastboot mode, κατήργησα τους drivers και έβλεπε το τηλέφωνο ως Android Device με κίτρινο τριγωνάκι (ένδειξη σφάλματος)
Μετά την εγκατάσταση-εκτέλεση του xdi, βλέπει το τηλέφωνο ως Android Device -> Android Bootloader Interface μόνο και όχι ως φορητή συσκευή, σε fastboot mode ενώ με "προσωρινό" twrp την βλέπει ως Android Device->Google Nexus ADB Interface.
Δοκίμασα να κάνω flash σε fastboot mode την wt86047 7.1.2.0........... αλλά έβγαλε μηνυμα σφάλματος FAILED: (remote: failed to write partition). Περιμένω να κατέβει η wt86047 v7.2.2.0 να δοκιμάσω και με αυτή.
Now what?
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα