XTRV δεν δουλεύει το mobile internet - απώλεια APN ! [SOLVED]
- Διορθώθηκε
- Beta Rom
-
-
Καλησπερα και απο μενα.
Χρονια πολλα και Χριστος Ανεστη.
Σε μενα δεν λειτουργει τιποτα απο ολα αυτα που λετε....
Ουτε η μετανομασια σε Cosmote Wireless Internet, ουτε αμα βαλω σαν φορεα HSPA, ουτε αμα τα σβησω ολα και τα ξαναπερασω.... -
Ο/H apostolispk έγραψε:
Καλησπερα και απο μενα.
Ουτε η μετανομασια σε Cosmote Wireless Internet, ουτε αμα βαλω σαν φορεα HSPA, ουτε αμα τα σβησω ολα και τα ξαναπερασω....
-
Ο/H MIUI_ART έγραψε:
Ο/H apostolispk έγραψε:
Καλησπερα και απο μενα.
Ουτε η μετανομασια σε Cosmote Wireless Internet, ουτε αμα βαλω σαν φορεα HSPA, ουτε αμα τα σβησω ολα και τα ξαναπερασω....
-
Ο/H apostolispk έγραψε:
Ειναι και 3g και 4G η καρτα. Παρατηρησα αμα την βαλω στο slot 2 παιζει κανονικα, αλλα δεν θα μπορω να εχω καρτα sd....
-
Ο/H MIUI_ART έγραψε:
Ο/H apostolispk έγραψε:
Ειναι και 3g και 4G η καρτα. Παρατηρησα αμα την βαλω στο slot 2 παιζει κανονικα, αλλα δεν θα μπορω να εχω καρτα sd....
Τοσο καιρο που ειχα την Κινεζικη rom επαιζε κανονικα!!! -
Ο/H apostolispk έγραψε:
Ειναι nanosim και ειναι ναι με ανταπτορα....
Τοσο καιρο που ειχα την Κινεζικη rom επαιζε κανονικα!!!
το να παίζει με αλλαγή θέσης σε Slot είναι ύποπτο...
Με αντάπτορες και κομμένες κάρτες είχα κατά καιρούς διάφορα προβλήματα όπως (Αδυναμία ενεργοποίησης SIM - Τερματισμούς κλήσεων - αδυναμία αποστολής MMS - αδυναμία ενεργοποίησης DATA), ώσπου μια μέρα στην προσπάθειά μου να βγάλω την SIM που είχα στο tray με αντάπτορα, έσπασαν τα PIN του tray και αχρήστευσα την μία θέση για SIM.
Θα στο θέσω διαφορετικά.
Αν είχε πρόβλημα μία ROM, τότε όλες οι συσκευές που θα φορούσαν την ίδια ROM θα είχαν το ίδιο πρόβλημα, και όχι κατ'εξαίρεση.
Στην δική σου περίπτωση δεν βοηθάνε οι ρυθμίσεις στο APN, και συνεχίζεις να έχεις πρόβλημα μόνο σε 1 SIM tray από τα 2.
Αν δεν σου κάνει κόπο, πάρε ένα Full Backup από το TWRP - κάνε ένα Factory Reset την συσκευή σου από το TWRP και ξανακάνε Flash την ROM.
Ρύθμισε εκ''νέου τα APN και δοκίμασε να δεις αν λύθηκε το πρόβλημα.
Διαφορετικά δοκίμασε αν υπάρχει πουθενά διαθέσιμη μία άλλη SIM από άλλη συσκευή που να είναι ακριβώς στις διαστάσεις του Tray, και δες να συνεχίζεις να έχεις τα ίδια προβλήματα. -
Ο/H apostolispk έγραψε:
Ο/H MIUI_ART έγραψε:
Ο/H apostolispk έγραψε:
Apn= internet
Τύπος ΑΡΝ= δεν έχει ρυθμιστεί
Πρωτόκολλο ΑΡΝ= ΙΡv4/ipv6
Πρωτόκολλο περιαγωγής ΑΡΝ= Ipv4
Φορέας= HSPA -
καλημέρα!!!Χριστός Ανέστη σε όλους!!μετά απο την τελευταία αναβάθμιση σε MIUI 8 GLOBAL 7.4.13 δε μπορω να συνδεθώ στα δεδομένα ούτε με 4G ούτε με 3G!!είμαι στη WIND!αφαίρεσα τις ρυθμίσεις APN έκανα επανεκκίνιση και μετά έβαλα ξανά τις ρυθμίσεις χειροκίνητα όπως αναφέρονται εδώ μέσα απο άλλους που είχαν το ίδιο πρόβλημα!!!αλλά εξακολουθώ να μήν μπορώ να μπώ στα δεδομένα!!!άν μπορεί κάποιος να βοηθίσει!!ευχαριστώ εκ των προτέρων!!πρόκειται για το Xiaomi redmi note 3 pro!!!
-
Δεύτερο λινκ στην υπογραφή μου.
-
Ο/H cnikosc έγραψε:
Όνομα =Cosmote internet
Apn= internet
Τύπος ΑΡΝ= δεν έχει ρυθμιστεί
Πρωτόκολλο ΑΡΝ= ΙΡv4/ipv6
Πρωτόκολλο περιαγωγής ΑΡΝ= Ipv4
Φορέας= HSPA
Ο ιδανικός χρόνος για να αρχίσει η διαμόρφωση του χαρακτήρα ενός παιδιού είναι εκατό χρόνια πριν τη γέννησή του.
Είπε ο William Ralph Inge.
Κάθε κέρδος είναι μια αδικία σε κάποιον και οι κρίσεις γεννάνε Κροίσους.
Είπε ο Αριστοτέλης Ωνάσης. -
Εκανα μια απελπισμενη προσπαθεια να βαλω την 7,5,25 αλλα το θεμα με το 3g στο redmi note 3g παραμενει. Εχω cosmote αλλα και μια wind που δοκιμασα μου κανει ακριβως τα ιδια. Παραμενει στο EDGE και ενω εχω δοκιμασει ολες τις λυσεις που γραφεται δεν αλλαζει. Τι να κανω?
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα