Αυτες ηταν οι ρυθμισεις ακριβως πριν τις αλλαξω με αυτες του screenshot...
Και επειδη δεν ειμαι και πολυ σχετικος. Οι ρυθμισεις apn δεν χρησιμευουν μονο για τα δεδομενα? Εμενα δεν μ ενδιαφερει να παιρνω δεδομενα απ την κοσμοτε.
Τιποτα. Η κοσμοτε λειτουργει μονο οταν την χρησιμοποιω και για κλησεις και για δεδομενα (και την βονταφον την εχω διακοσμητικη). Οταν την θελω μονο για κλησεις και για δεδομενα την βονταφον, δεν εχει καθολου σημα.
συναντησα και εγω το ιδιο προβλημα εδω και καποιους μηνες.δεν ασχοληθηκα πολυ εκτος απο το αλλαξω την ρομ αλλα μιας και τωρα στην δουλεια δεν εχω wifi ειναι επιτακτικη αναγκη να φτιαξω τα δεδομενα.εχω την εκδοση ΜΙUI 9 Global 8.1.4|Beta,πιο πριν ειχα την xtrv και γιαυτο τον λογο την ειχα αλλαξει .πηγα αγορασα μια καινουργια σιμ γιατι την παλια την ειχα 5-6 χρονια,αλλαξα τις ρυθμισεις χειροκινητα και εβαλα αυτες που αναφερει ο φιλος NasDriver λιγο παραπανω .πριν αλλαξω τις ρυθμισεις δεν επιανα καν τα δεδομενα.τωρα το μονο που μπορω να κανω ειναι να κανω αναζητηση στο google.εκει δουλευει κανονικα μολις ομως παω να ανοιξω καποια αλλα σελιδα μου λεει οτι ο κεντρικος υπολογιστης αργησε πολυ να ανταποκριθει.ελεγξτε στη συνδεση ERR_CONNECTION_TIMED_OUT.μου δειχνει το H+ και η ταχυτητα που πιανει ειναι μαξ 99κ/δετ. viber και γενικα οποιοδηποτε app δεν συνδεεται.επισης νιωθω οτι το πεταει εντελως μερικες εκει που γραφει H+ φευγουν τα εικονιδια της συνδεσης και της ταχυτητας και μετα απο λιγο επανερχονται.καποια λυση?
Μπορείς να βάλεις μία φώτο όλες τις ρυθμίσεις ΑΡΝ που έχεις να δούμε τι γίνεται ?
Επίσης, με ποια εταιρεία κάνεις χρήση δεδομένων ?
Cosmote εχω.εχω αλλαξει και την σιμ θεσεις.εχει δοκιμαστει και στην 1 και στην 2. εχει δοκιμαστει και σε chrome το λεω για την τελευταια φωτο που το δοκιμασα σε φυλλομετρητη.