Αυτό είναι το πρόβλημα, η δεύτερη σιμ δεν μπορεί να πάρει 4G ότι και εάν επιλέξεις στις ρυθμίσεις, πρέπει να αλλάζεις θέση στις sim κάθε φοράΟ/H gpapaioa έγραψε:
και στις 2 ταυτόχρονα 4g δεν γίνεται ποτέ. Το θέμα με τον φίλο @Giorgos Karavidas είναι ότι η 2 σιμ αρνείται να μπεί σε 4g ενώ η ίδια κάρτα στο slot1 έχει κανονικά 4g. Σωστά τα λέω Γιώργο;
Redmi pro - 4G και από τις 2 sim [SOLVED]
- RedMi PRO
-
-
Στη stabe 8.1.2.0 δεν υπάρχει το πρόβλημα με το 4g ..
Θα τις δούμε αυτές τις μέρες τις ρομς και θα ενημερωθείτε για το πρόβλημα. -
Ο/H gkalen έγραψε:
Στη stabe 8.1.2.0 δεν υπάρχει το πρόβλημα με το 4g ..
Θα τις δούμε αυτές τις μέρες τις ρομς και θα ενημερωθείτε για το πρόβλημα.
-
επιβεβαιωνω πως στην stable δουλεύει κανονικά και η 1 και η 2 με 4g. H stable που ανέφερε ο gkalen
-
-
-
παιδια εγώ έχω αυτή τη stable και μόνο στη δύο σιμ έχω 4g... Και οι δύο κάρτες είναι ολοκαίνουριες.. με 4g..
-
Λάθος διάβασα πριν ....
Σορυ
Φίλε ξανά βάλε πάλι την ρομ -
λες να μην έκατσε σωστά;
-
Όποιος έχει χρόνο, όρεξη, διάθεση, redmi pro, 2 κάρτες sim 4G, τελευταία devel και το συγκεκριμένο πρόβλημα που αναφέρεται στο thread,
μπορεί αν θέλει να μου στείλει PM να κάνουμε μαζί κάποιες δοκιμές σε σχέση και με την συζήτησή μας με τον @gkalen εδώ:
Πιθανή λύση όταν το κινητό δεν μπαίνει σε deep sleep mode
Δυστυχώς προσωπικά δεν έχω 2η 4G για την ώρα -
Ορεξει υπάρχει γνώση επάνω στο αντικείμενο δεν υπάρχει και το βλέπω να το περνώ στα χέρια μου.
-
Ο/H stamatisv έγραψε:
Όποιος έχει χρόνο, όρεξη, διάθεση, redmi pro, 2 κάρτες sim 4G, τελευταία devel και το συγκεκριμένο πρόβλημα που αναφέρεται στο thread,
μπορεί αν θέλει να μου στείλει PM να κάνουμε μαζί κάποιες δοκιμές σε σχέση και με την συζήτησή μας με τον @gkalen εδώ:
Πιθανή λύση όταν το κινητό δεν μπαίνει σε deep sleep mode
Δυστυχώς προσωπικά δεν έχω 2η 4G για την ώρα
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα