[XTRV-7.1.5] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI V8 ROM. (τελευτ. ενημέρωση 8/1 00:18)
- Σε εξέλιξη
- ROM
- Poll
- Xiaomi
- Miui Dev
-
-
Μετά από 10 ρεσταρτ το εξαφανισα....Official Miui Global Beta Tester
XTreme Rom Version by Greek Team...
Εκτός αυτού είμαι Έλληνας και υποστήριζω την ελληνική αγορά....
Τέρμα πλέον από Κίνα...όσο και αν είναι η διαφορά τους... -
-
Εγω καθε λιγο και λιγακι μου λεει οτι συνδεθηκα στα δεδομενα του κινητου και μου τρωει καθε μερα απο ενα ευρω, παρολο που δεν τα εχω ποτε ενεργοποιημενα.Για πειτε ρε αφεντες τι μπορει να φταιει ? αναγκαστηκα και κατεβηκα εκδοση ρομ .
-
-
Ο/H kostakislarisa έγραψε:
@olafeone τσέκαρε ποιες εφαρμογές έχουν δικαίωμα να ανοίγουν τα δεδομένα.
-
Λογικά θα μπορείς να δείς απο το Data Usage ποιές εφαρμογές έχουν χρησιμοποιήσει δεδομένα τις τελευτάιες μέρες, αφού δεν το χρησιμοποιείς, μπορεί να δείς κάτι περίεργο εκεί.. Κάποιες όπως gmail,playstore κλπ μπορεί να έχουν κάποια data αν ανοίγει το mobile για syncs κλπ.
-
είναι όλα απενεργοποιημένα την άλλαξα την Ρομ οπότε αυτό δεν μπορώ να το δω που μου ειπες σταματη
Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
παιδια πολλά lag στην συσκευή...Κολλάει απίστευτα το κινητο σε όλες τις λειτουργίες του...Πρώτη φορά μου συμβαίνει αυτό με Ρομ...Με τθς προηγούμενες κάνα πρόβλημα...Δείτε το λίγο..Έχω Redmi 2 TDlive every day as it was the last day of your life!!
-
-
-
Ο/H gkalen έγραψε:
@newbie
Αυτό μπορει να συμβει σε κάποιες από τις τελευταίες συσκευές .
Την πρώτη φορά που βάζεις twrp δεν μπορεί να κάνει mount στο data , αυτό έχει ως αποτέλεσμα να γίνεται η εγκατάσταση του system μόνο κι έτσι δεν γίνεται η εγκατάσταση των εφαρμογών που προσθέτουμε στο data ..
Σε αυτή τη περίπτωση πρέπει να κάνουμε format data πριν ξεκινήσουμε την διαδικασία εγκατάστασης με το twrp.
Δεν έχεις κάνει κάποιο λάθος στην ουσια , τυγχάνει να έχει χιλιοειπωθει σε μεγάλο αριθμό των τοπικ του φόρουμ και είναι γνωστό , το κάνει σαν "τυχαία επιλογή" , δεν είναι σίγουρο σε ποια συσκευή θα κάτσει.
Edit
Για να μην κάνεις μεγάλες παραθέσεις να βάζεις το @ με το όνομα χρήστη και είναι μία χαρά ..
@amalag
Από beta1 σε beta2 μάλλον πάμε για FR ..
Και τι έχεις κάνει ?? Πες μου λίγο , έβαλες την beta2 πάνω από την beta1 και εξαφανίστηκε ο root explorer και ο flash player ??
Τελικά έκανα λάθος. Όλα καλά. Πάντως ισχύει ότι μάλλον θα χρειαστεί FR;
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΗττημένος είναι αυτός που δεν προσπαθεί.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-
Παρόμοια νήματα