[Awards 2016 - Κλήρωση δώρου] Η κοινότητά μας στην κορυφή του κόσμου !
- Ολοκληρώθηκε
-
-
Μπράβο σας Μπράβο μας. Όποτε το καθήκον μας καλεί πάντα με συνέπεια και υπευθυνότητα ανταποκρινομαστε .
Βοήθησαν πολύ και τα mail που στέλνατε Πολυ καλη Οργάνωση Φοβερο Forum Μακάρι και αλλοι να ηταν σαν και σας !!!
Άντε και του χρόνου πάλι πρώτοι.
p.s. : Ψήφιζα καθημερινά σαν k22..(δεν το δηλωσα ομως στο νημα το ονομα μου απο παραληψη - εαν και εφοσον θελετε θα ηθελα να με συμπεριλαβετε εκ των υστερων στην κληρωση) Ευχαριστω και πολυ Συγχαρητηρια για την Νικη -
Μιας και είμαι καινούργιο μέλος στο foroum να πω και εγώ ένα μπράβο στους moderator για την προσπάθεια που έκαναν για αυτό τον διαγωνισμό...
Και να μην ξεχάσω βέβαια και όλους μας που συνέβαλαν στο να βγει πρώτο το foroum με την ψήφο τους...«Είτε νομίζεις ότι μπορείς, είτε νομίζεις ότι δεν μπορείς, έχεις δίκιο»
Henry Ford
Όλα δουλεύουν μέχρι να χαλάσουν... -
Συγχαρητήρια. Συνεχίστε την καλή δουλειά.
Καλή χρονιά με υγεία. -
Όλα καλά με την πρωτιά και μπράβο μας για άλλη μια φορά!!
Θα πρέπει ομως κατά τη γνώμη μου, όλη αυτή η προσπάθεια να αναγνωριστεί από την Xiaomi. Πχ ας ξεκινήσουμε από τις weekly roms.
Βλέπω στην επικείμενη 7.1.12 θα ενσωματώσουν features αποκλειστικά για 4 αγορές (Ινδία, Ινδονησία, Ρωσία, Μαλαισία). Θα ήθελα κάποια στιγμή να γίνεται και για τη δική μας χώρα αυτό, δηλαδή impementation συγκεκριμένων feature. Τώρα θα μου πεις εντάξει χαλάρωσε δεν είναι δα η Ελλαδίτσα μας τόσο μεγάλη αγορά για την Xiaomi. Το ξέρω, αλλά ευελπιστώ να γίνει!! -
Μπράβο που φέτος τα πράγματα ήταν πιο οργανωμένα. Που δικαιωθηκαμε μετά από την περσινή αδικία!
Το φόρουμ είναι εξαιρετικό δεν χωρά αμφιβολία περί τούτου! Ο λόγος που αγαπάμε ακόμα πιο πολύ τα κινητά μας. Εύγε σε όλο το team και στα μελη...
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalkzaf_4 --> Zafeira -
. Συγχαρητήρια, η ΚΑΛΥΤΕΡΗ κοινότητα!!!
-
Ένα μεγάλο μπράβο σε όλους! Ενεργή κοινότητα ενεργά μέλη! Καλό θα ήταν να μας δώσει η Xiaomi μεγαλύτερο μερίδιο προσοχής τόσο για τις παρατηρήσεις, που κάνουν οι δικοί μας developers στις ROM, όσο και για τις ενσωματώσεις/ διορθώσεις σφαλμάτων κλπ. Καλά είναι τα πληθυσμιακά κριτήρια για τις πωλήσεις αλλά για τη φήμη και την αξιοπιστία, εκεί που δεν υπάρχει η επίσημη εταιρία, φροντίζουν σε μεγάλο βαθμό τα ενεργά fora. Αυτό ακριβώς απέδειξε το δικό μας με συνεχή και αδιάκοπη δουλειά!
Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας TapatalkPeter.gr -
Χαίρομαι που δεν μας έβαλαν καμιά τρικλοποδιά όπως πέρυσι !
Συγχαρητήρια σε όλους για την προσπάθεια και τη συμμετοχή!!!
-
Προσωπικά με βοήθησαν οι ειδοποιήσεις στον chrome, καθώς δεν έχω χρόνο να μπαίνω συχνά όποτε ψήφιζα κάθε φορά που ερχόταν η ειδοποίηση (νομίζω 4-5 φορές ψήφισα..) Πολύ καλή η προσθήκη!
-
ευγε !!!!
-
Μπραβο σε ολους μας που στηριξαμε την ψηφοφορια.Καλη τυχη τους νικητες
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες