[Awards 2016 - Κλήρωση δώρου] Η κοινότητά μας στην κορυφή του κόσμου !
- Ολοκληρώθηκε
-
-
Συγχαρητήρια παιδιά! Πάντα τέτοια!
-
Δλδ ρε παιδια τι ακριβως καναμε?
Ψηφισε ο καθενας 3-4-5-6-7 φορες, μετα μαλιστα απο προτροπή, και καταφεραμε να "βγουμε" πρωτοι?
Αληθεια, ειναι αυτο καποιο επιτευγμα? Επισημη προτροπη για λαμογια λεγεται.
Εκτος αν πραγματικα πιστευετε οτι το να ψηφιζει κανεις με 4-5 accounts απο δυο φορες την ημερα αποτελει λογο περηφανιας.
Θα πει καποιος μα και οι αλλοι το ιδιο εκαναν. Αμα ειναι ετσι, την επομενη φορα να το σκριπταρουμε, να μην σπαμαρουμε και τον κοσμο να κανει ανουσια κλικς. Θα βγουμε πρωτοι με ακομα μεγαλυτερη διαφορα.
Η δουλεια και το αποτελεσμα φαινεται.
Κατα την ταπεινη μου αποψη τετοιοι πλαγιοι τροποι αναδειξης αφαιρουν αξια, αντι να προσθετουν. -
μια χαρά!!και Καλή χρονιά!
-
Ο/H netblues έγραψε:
Δλδ ρε παιδια τι ακριβως καναμε?
Ψηφισε ο καθενας 3-4-5-6-7 φορες, μετα μαλιστα απο προτροπή, και καταφεραμε να "βγουμε" πρωτοι?
Οι όροι συμμετοχής είναι κοινοί για όλες τις συμμετοχές (όλες τις χώρες).
Αν σε κάποια οικογένεια υπάρχουν 3 συσκευές με διαφορετικά accounts (Μαμά - Μπαμπάς και τέκνο) είναι λαμογιά ?
Επαναλαμβάνω πως ότι έγινε στην δική μας κοινότητα, τα ίδια έγιναν και σε όλες τις άλλες..
Αύριο μάλλον θα μου παραδώσει η Xiaomi από το en.mui.com την λίστα με τις ψήφους του καθενός account και θα δεις ότι η εικόνα θα είναι εντελώς διαφορετικά κατά μέσο όρο από αυτό που περιγράφεις.
Ο/H netblues έγραψε:
Αληθεια, ειναι αυτο καποιο επιτευγμα? Επισημη προτροπη για λαμογια λεγεται.
Εκτος αν πραγματικα πιστευετε οτι το να ψηφιζει κανεις με 4-5 accounts απο δυο φορες την ημερα αποτελει λογο περηφανιας.
Οι οργανωτές διάλεξαν αυτό τον τρόπο για την ψηφοφορία.
Αλήθεια διάβασες καθόλου τους όρους που δημοσίευσαν ?
Ο/H netblues έγραψε:
Αμα ειναι ετσι, την επομενη φορα να το σκριπταρουμε, να μην σπαμαρουμε και τον κοσμο να κανει ανουσια κλικς
Θεωρείς Spam τα Newsletters κατά την διάρκεια του διαγωνισμού ?
Θεωρείς λάθος δηλαδή πως στην ποιο σημαντική στιγμή στην οποία διαγωνίζεται η κοινότητά μας, δεν θα έπρεπε να στείλουμε mails ?
Ξεχνάς μήπως το γεγονός πως ο καθένας που δεν επιθυμούσε να λαμβάνει newsletter μπορούσε να απλά να το απενεργοποιήσει μέσα από το ίδιο το mail (το αναφέρει κάτω κάτω), ή από τις ρυθμίσεις του λογαρισμού του ?
Άρα που το είδες το Spam ?
Ο/H netblues έγραψε:
Η δουλεια και το αποτελεσμα φαινεται.
Κατα την ταπεινη μου αποψη τετοιοι πλαγιοι τροποι αναδειξης αφαιρουν αξια, αντι να προσθετουν.
Εντάξει, απλά έλεος........
Λυπάμαι που θα στο πω, αλλά δεν περίμενα ένα τέτοιο μήνυμα από ένα μέλος μας....
Κάθε χρόνο προσπαθούμε να βοηθήσουμε όσο περισσότερα μέλη και φίλους μπορούμε και τίποτα παραπάνω..
Μία φορά τον χρόνο λοιπόν, όπως κάθε χρόνο, προσπαθούμε έστω και με αυτό το διαγωνισμό, να κερδίσουμε κάποια δωράκια από την Xiaomi, ώστε να σας τα μοιράσουμε στους τυχερούς των κληρώσεων, και να γιορτάσουμε όλοι μαζί.
Αλλά φαίνεται πως είναι για μερικούς "λαμογιά" να συμμετέχεις ισότιμα με τους κανόνες που άλλοι ορίζουν, και είναι SPAM να στέλνει η κοινότητα mail ζητώντας μία φορά το χρόνο την στήριξή της από τα μέλη που βοηθάει 365 ημέρες τον χρόνο και 24/7.
Τέσπα....
Έπρεπε να το ακούσουμε και αυτό...... -
Οτι ειναι νομιμο ειναι και ηθικο?
Η λεξη και μονο ψηφοφορια, σημαινει την εκφραση της επιθυμιας του ατομου με σκοπο την καταμετρηση της μεγαλυτερης επιθυμιας.
Το μονο που μπορω να δεχθω οτι ολο αυτο ειναι απλα ενα κολπακι για να ανεβει το marketing traffic και να ερθει εσοδο απο τα impressions των διαφημισεων.
Ετσι το ειδαν οι διοργανωτες, ολα τα αλλα ακολουθουν.
Απο την αλλη, οταν καποιος προσφερει πραγματικα (και το ξερει) ποσο χρειαζεται τετοιες ψηφους? Τι αποδεικνυει παραπανω απο οτι ειναι?
Τελικα νομιζω οτι συμφωνουμε: Οπως λες ειναι προσπαθεια να κερδιθουν καποια δωρακια τα οποια στη συνεχεια να κληρωθουν. Μπραβο μας λοιπον που καταφεραμε να παρουμε τα δωρακια.
Ομως το πολυ πιο δυσκολο εργο της υποστηριξης και οχι μονο που γινεται εδω μεσα καθημερινα δεν μπορει να συγκριθει ουτε για πλακα με το παραπανω επιτευγμα.
Απο κει και περα προφανως δεν υπαρχει θεμα απολογιας, ο καθενας κανει οτι κρινει σωστο, ουτε θα μπει καποιος στη διαδικασια να διαγραφει απο το newsletter γιαυτο και μετα να βαλει mental note να το ενεργοποιησει ξανα.(αν και οι συνεχομενες προτροπες για ψηφους ΕΙΝΑΙ spam)
ΥΓ Οσο και αν δεν φαινεται, να σας επαινεσω προσπαθω, για τους σωστους (κατα την αποψη μου φυσικα) λογους. -
-
Ο/H netblues έγραψε:
Οτι ειναι νομιμο ειναι και ηθικο?
Είναι σα να μου λες πως ενώ έχει η σύζυγός ή ο γιός μου εκλογικό βιβλιάριο (Δικά τους Account) και ταυτότητα (Συσκευή), πως θα είναι ανήθικο να ψηφίσουν στις εκλογές εφ'όσον ανήκουν στην ίδια οικογένεια.
Ο/H netblues έγραψε:
Η λεξη και μονο ψηφοφορια, σημαινει την εκφραση της επιθυμιας του ατομου με σκοπο την καταμετρηση της μεγαλυτερης επιθυμιας.
Μην μπερδεύεις την δημοσκόπηση με την ψηφοφορία.
Καταμέτρηση επιθυμίας = δημοσκόπιση = καταγραφή τάσεων σε μία ορισμένη χρονική στιγμή.
Ψηφοφορία = Καταληκτική - ενσυνείδητη ψήφος με άμεσο - οριστικό και αμετάκλητο αποτέλεσμα
Ο/H netblues έγραψε:
ΥΓ Οσο και αν δεν φαινεται, να σας επαινεσω προσπαθω, για τους σωστους (κατα την αποψη μου φυσικα) λογους.
Τεσπά.....
Δεν υπάρχει λόγος για συνέχεια της συζήτησης, και ας σταματήσει εδώ...
Απλά για να θυμίσουμε το ιστορικό της συμμετοχής μας στους διαγωνισμούς των τελευταίων τριών χρόνων.
2014 πήραμε την τρίτη θέση στην κατάταξη (3.000 περίπου μέλη) => Η Ελληνική κοινότητα στην 3η θέση ανάμεσα σε 29 χώρες
2015 πήραμε την πρώτη θέση σε ψήφους & 2η σε κατάταξη (6800 μέλη) => Ψηφίστε την κοινότητά μας για τα MIUI Fan Site Awards 2015 (Τελείωσε !!!)
2016 πήραμε την πρώτη θέση (24.000 μέλη). Ουσιαστικά αναλογικά με τον αριθμό των μελών και με αλλαγμένη την διαδικασία ψήφου, μπορώ να πω με σιγουριά πως οι ψήφοι ήταν ελάχιστοι.... -
Καλημέρα!! Ένα μπράβο δεν μπορεί να εσωκλείσει, τα συγχαρητήρια και την ευγνωμοσύνη μου για όλα τα μέλη αυτής της υπέροχης κοινότητας!!!!
Ευχαριστώ πάρα πολύ!! -
δεν τους χάλασε!!! Καλημέρα!!!
-
Λοιπον Μπραβο μας για την ΠΡΩΤΙΑ.. Οσο για το σχολιο του συνφορουμιτη για πολλαπλες ψηφους απο το ιδιο λογαριασμο , θα σου πω μονο απο την δικια μου πλευρα οτι εγω λογω δουλειας φιλε μου δεν μπορεσα να ψηφησω πολλες φορες (2-3) , γιατι ημουν απο το πρωι μεχρι σχεδον το βραδυ δουλεια, και πιστευω οτι και πολλα ακομα ατομα ειναι στην ιδια κατασταση με εμενα. Οι Ινδοι που βγηκανε στην 2η θεση ειναι πολλοι περισσοτεροι απο εμας απο θεμα πληθυσμου και βγηκανε 2οι. Εαν δεν θελεις ρε φιλε να αναδικνυεις την ομαδα που σε βοηθαει , μην την κραζεις τουλαχιστον.
ΜΠΡΑΒΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΒΟΗΘΗΣΑΝΕ ΝΑ ΑΝΕΒΕΙ Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ ΠΙΟ ΨΗΛΟ ΣΚΑΛΙ ΤΟΥ ΒΑΘΡΟΥ. -
H δυναμική της ομάδας. Κι αυτό τελικά Ελληνική ανακάλυψη πρέπει να είναι. Απόδειξη πως είναι στο dna μας. Ο όγκος του αντιπάλου δεν πτοεί το ηθικό του γεννημένου νικητή. Τώρα μένει να το δείξουμε αυτό και στο εσωτερικό. Βάζοντας μια τάξη στα του οίκου μας. Συγχαρητήρια σε όλους!!!!
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες