Μπράβο μας									

[Awards 2016 - Κλήρωση δώρου] Η κοινότητά μας στην κορυφή του κόσμου !
- Ολοκληρώθηκε

- 

- 
			Μεγαλη νικη!
 - 
			Φοβερό αποτέλεσμα, οπότε έπρεπε να το μάθουν ακόμα περισσότεροι νομίζω ( ε και λίγη διαφήμιση του φόρουμ δεν κάνει κακό)!
Greece was voted as the Best MIUI Fan Club for the 2016!Παθολογικός-Ογκολογικός-Νεφρολογικός-Ενδοκρινολογικός Ιατρικός Φάκελος(EMR)
Γίνε VIP!!!
Γενικό ευρετήριο οδηγών για κάθε συσκευή - 
			Σίγουρα έπαιξε ρόλο και η διαφήμιση εδώ μέσα που το έμαθαν και ψήφισαν παραπάνω άτομα..!!
Μπράβο πάντως μεγάλη νίκη πάντα τέτοια !!!

Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου...
Xiaomi Redmi note 12 Pro
 s21u Γιώργος

- 

- 
			μπράβο και εις ανώτερα
στην κατάταξη ανώτερα δεν έχει, έχει στη συνείδηση των μελών το forum όμως
									 - 
			Συγχαρητήρια στην πιο δυνατή ομάδα!!!!____________________________________________________________
Redmi Note 11 Pro
MIUI Global 13.0.1.0 (SGDEUXM) - 
			Μπράβο μας παιδιά συγχαρητήρια πραγματικά εδώ μέσα όλοι είστε, είμαστε απίστευτοι.13.420
 - 
			Αγαπάμε forum... Αγαπάμε xiaomi! Ευχαριστούμε τα παιδιά που με την αφιλοκερδή προσπάθεια τους κάνουν τα αγαπημένα μας κινητά καλύτερα και Ελληνικά!
Στάλθηκε από το HUAWEI Y550-L01 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk - 
			Ψηφιζα γαι 20 ημερες καθε μερα.λογικο που πηραμε πρωτια και μπραβο στα παιδια για την αφιλοκερδη δουλεια που εχουν προσφερει!!!
 - 

20 μέρες? Σε αυτόν, και σε ποιον άλλο διαγωνισμό?Ο/H nikkyo έγραψε:
Ψηφιζα γαι 20 ημερες καθε μερα.λογικο που πηραμε πρωτια και μπραβο στα παιδια για την αφιλοκερδη δουλεια που εχουν προσφερει!!!
Υ.Γ. Την πουτ@νατηνΚλητική ουτε αυτήν την χρειαζόμαστε πλέον;
 - 
			....εκανε προθέρμανση τις προηγούμενες 10 μέρες που δεν είχε ξεκινήσει ο διαγωνισμός..

Κάτι ανάλογο μου χε πει είχε κάνει κ ο @makis1024 για να είναι πανέτοιμος!!!

Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!

- 

Μοιραστείτε
- Facebook 0
 - Twitter 0
 - Google Plus 0
 - Reddit 0

- 

Ετικέτες

Footnotes
- 
					1