Μπράβο μας
[Awards 2016 - Κλήρωση δώρου] Η κοινότητά μας στην κορυφή του κόσμου !
- Ολοκληρώθηκε
-
-
Μεγαλη νικη!
-
Φοβερό αποτέλεσμα, οπότε έπρεπε να το μάθουν ακόμα περισσότεροι νομίζω ( ε και λίγη διαφήμιση του φόρουμ δεν κάνει κακό)!
Greece was voted as the Best MIUI Fan Club for the 2016!Παθολογικός-Ογκολογικός-Νεφρολογικός-Ενδοκρινολογικός Ιατρικός Φάκελος(EMR)
Γίνε VIP!!!
Γενικό ευρετήριο οδηγών για κάθε συσκευή -
Σίγουρα έπαιξε ρόλο και η διαφήμιση εδώ μέσα που το έμαθαν και ψήφισαν παραπάνω άτομα..!!
Μπράβο πάντως μεγάλη νίκη πάντα τέτοια !!!
Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου...
Xiaomi Redmi note 12 Pro
s21u Γιώργος

-
-
μπράβο και εις ανώτερα
στην κατάταξη ανώτερα δεν έχει, έχει στη συνείδηση των μελών το forum όμως
-
Συγχαρητήρια στην πιο δυνατή ομάδα!!!!____________________________________________________________
Redmi Note 11 Pro
MIUI Global 13.0.1.0 (SGDEUXM) -
Μπράβο μας παιδιά συγχαρητήρια πραγματικά εδώ μέσα όλοι είστε, είμαστε απίστευτοι.13.420
-
Αγαπάμε forum... Αγαπάμε xiaomi! Ευχαριστούμε τα παιδιά που με την αφιλοκερδή προσπάθεια τους κάνουν τα αγαπημένα μας κινητά καλύτερα και Ελληνικά!
Στάλθηκε από το HUAWEI Y550-L01 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Ψηφιζα γαι 20 ημερες καθε μερα.λογικο που πηραμε πρωτια και μπραβο στα παιδια για την αφιλοκερδη δουλεια που εχουν προσφερει!!!
-
20 μέρες? Σε αυτόν, και σε ποιον άλλο διαγωνισμό?Ο/H nikkyo έγραψε:
Ψηφιζα γαι 20 ημερες καθε μερα.λογικο που πηραμε πρωτια και μπραβο στα παιδια για την αφιλοκερδη δουλεια που εχουν προσφερει!!!
Υ.Γ. Την πουτ@νατηνΚλητική ουτε αυτήν την χρειαζόμαστε πλέον;
-
....εκανε προθέρμανση τις προηγούμενες 10 μέρες που δεν είχε ξεκινήσει ο διαγωνισμός..

Κάτι ανάλογο μου χε πει είχε κάνει κ ο @makis1024 για να είναι πανέτοιμος!!!
Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
Footnotes
-
1