Μπράβο μας
[Awards 2016 - Κλήρωση δώρου] Η κοινότητά μας στην κορυφή του κόσμου !
- Ολοκληρώθηκε
-
-
Μεγαλη νικη!
-
Φοβερό αποτέλεσμα, οπότε έπρεπε να το μάθουν ακόμα περισσότεροι νομίζω ( ε και λίγη διαφήμιση του φόρουμ δεν κάνει κακό)!
Greece was voted as the Best MIUI Fan Club for the 2016!Παθολογικός-Ογκολογικός-Νεφρολογικός-Ενδοκρινολογικός Ιατρικός Φάκελος(EMR)
Γίνε VIP!!!
Γενικό ευρετήριο οδηγών για κάθε συσκευή -
Σίγουρα έπαιξε ρόλο και η διαφήμιση εδώ μέσα που το έμαθαν και ψήφισαν παραπάνω άτομα..!!
Μπράβο πάντως μεγάλη νίκη πάντα τέτοια !!!Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου...
Xiaomi Redmi note 12 Pros21u Γιώργος
-
-
μπράβο και εις ανώτερα
στην κατάταξη ανώτερα δεν έχει, έχει στη συνείδηση των μελών το forum όμως -
Συγχαρητήρια στην πιο δυνατή ομάδα!!!!____________________________________________________________
Redmi Note 11 Pro
MIUI Global 13.0.1.0 (SGDEUXM) -
Μπράβο μας παιδιά συγχαρητήρια πραγματικά εδώ μέσα όλοι είστε, είμαστε απίστευτοι.13.420
-
Αγαπάμε forum... Αγαπάμε xiaomi! Ευχαριστούμε τα παιδιά που με την αφιλοκερδή προσπάθεια τους κάνουν τα αγαπημένα μας κινητά καλύτερα και Ελληνικά!
Στάλθηκε από το HUAWEI Y550-L01 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Ψηφιζα γαι 20 ημερες καθε μερα.λογικο που πηραμε πρωτια και μπραβο στα παιδια για την αφιλοκερδη δουλεια που εχουν προσφερει!!!
-
Ο/H nikkyo έγραψε:
Ψηφιζα γαι 20 ημερες καθε μερα.λογικο που πηραμε πρωτια και μπραβο στα παιδια για την αφιλοκερδη δουλεια που εχουν προσφερει!!!
Υ.Γ. Την πουτ@νατηνΚλητική ουτε αυτήν την χρειαζόμαστε πλέον; -
....εκανε προθέρμανση τις προηγούμενες 10 μέρες που δεν είχε ξεκινήσει ο διαγωνισμός..
Κάτι ανάλογο μου χε πει είχε κάνει κ ο @makis1024 για να είναι πανέτοιμος!!!Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
Footnotes
-
1