Πες την αλήθεια........... τον δρόμο τον ξέρεις factory reset στο καπάκι format data - recovery mode και εγκατάσταση όποια rom γουστάρεις. Λέμε ΝΑΙ σε XTRV, EU, Global όχι σε αυτές που κυκλοφορούν στο xda και φυσικά δεν πειράζουμε kernel/
Magic WormHole
-
-
-
έχουν γίνει ήδη όλα αυτά, έχω περάσει την AEX OREO 8.1 από XDA, την είχα βάλει στο μάτι.
περνάω τα gapps ARM64 PoCoPiCo και δοκιμάζω.Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
-
δεν τους μπορώ τους Κινέζους!!Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Τι λες τώρα............... είκοσι δυο ημέρες με china alpha rom και μετά beta το κάτι άλλο. Στα λέω και εδώ:
china dev rom en.miui.com/thread-2428781-1-1.html εδώ πως θα περάσεις το play store http://en.miui.com/thread-2824236-1-1.html αν δεν έρθει στα ίσια του πέταξε το για τροφή στα ψάρια. Άφησε την μία με δυο ημέρες για καλύτερο αποτέλεσμα, έτσι νομίζω, ας μας πουν το πρωί η σοφή της τρύπας.
Είμαι άσχετος ξέρω μόνο το ON - OFF.
-
Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Ο/H demakhs έγραψε:
κοιτάτε τον αρχιτρόλιο...κ μετά λέτε εμένα!!
Ο/H Thracia έγραψε:
Ο/H s.kandilaris@ gmail.com έγραψε:
Μια βοήθεια παιδιά.Πριν από καιρό κάποιος είχε αναφέρει έναν τρόπο να διαβάσεις τον κωδικό του wi fi που είσαι συνδεδεμένος. Θυμάται κάποιος τον τρόπο. Χωρίς να είσαιroot.
Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας
Υ.Γ Αλέξη και εγώ με μνήμη ελέφαντα είμαιYou may think you can fly - but you better not try -
-
-
Ὦ ξεῖν᾿, ἀγγέλλειν πατράσι ὅτι τῇδε κοιμόμεθα τοῖς κείνων χρήμασι τρεφόμενοι.
-
Καλημέρα , τελικά να ενημερώσω θα κάνει αναβάθμιση ο @demakhs , παρήγγειλε για το Capricorn καινούργια θήκη , μια που θα το κρατήσει για δύο χρόνια ακόμα (τουλάχιστον) και του φτιάχνει και ο @geoanto555 μια εφαρμογή που λέγεται format data για να μην χρειάζεται να μπαίνει καν twrp και να το κάνει....
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0