Καλημέρααααααααααααααα

αργότερα ήθελα να σηκωθώ αλλά ...

αργότερα ήθελα να σηκωθώ αλλά ...
Πρέπει να εγγραφείτε ως μέλη για να μπορέσετε να αφήσετε σχόλια και μηνύματα
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό ; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώραΔημιουργήστε έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΝαι ναι όλα εγώ τα φταίω !!!Ο/H demakhs έγραψε:
τίποτα ρε...έβγαλα κάτι φωτο στον πρωινό καφέ, μπαίνω να τις δω, δεν βλέπονταν...τράβηξα μερικές μέσα στο σπίτι για να δω, τα ίδια.
ακριβώς την ίδια συμπεριφορά όπως όταν δεν είχε κουμπώσει καλά στην πρώτη αλλαγή οθόνης.
ο γκουρουαμπιές το έκανε και αυτό...τέτοιο απωθημένο με το πρίξελ και το τρολ που του χω ρίξει, ξέσπασε εκεί!
(ΑΛΕΞ, έκλ@σ@!!!!!!!)
Ρε δεν ντρεπεσαι λιγο; Το πριξελ στη θάλασσα; Μα δεν εισαι καθόλου οικολόγος;Ο/H spideman3 έγραψε:
Τι λες τώρα............... είκοσι δυο ημέρες με china alpha rom και μετά beta το κάτι άλλο. Στα λέω και εδώ:
china dev rom en.miui.com/thread-2428781-1-1.html εδώ πως θα περάσεις το play store http://en.miui.com/thread-2824236-1-1.html αν δεν έρθει στα ίσια του πέταξε το για τροφή στα ψάρια. Άφησε την μία με δυο ημέρες για καλύτερο αποτέλεσμα, έτσι νομίζω, ας μας πουν το πρωί η σοφή της τρύπας.
Είμαι άσχετος ξέρω μόνο το ON - OFF.
Διπλασίασε δηλαδή την αξία του...Ο/H makis1024 έγραψε:
Καλημέρα , τελικά να ενημερώσω θα κάνει αναβάθμιση ο @demakhs , παρήγγειλε για το Capricorn καινούργια θήκη , μια που θα το κρατήσει για δύο χρόνια ακόμα (τουλάχιστον) και του φτιάχνει και ο @geoanto555 μια εφαρμογή που λέγεται format data για να μην χρειάζεται να μπαίνει καν twrp και να το κάνει....
Τι να σου κάνω;;;;Δεν σου άρεσε η προσφορά για το Mi Note 3Ο/H demakhs έγραψε:
και η ΑΕΧ έδειχνε να μη νιωθει στο θέμα της μπαταρίας, αλλά μ' έφαγες με την Κινέζικη...την έβαλα τη ρημάδα, οι φωτο ίδια χάλια με του mi 5s... PLUS!!![]()
Πάει για άνοιγμα πάλι ο ...ετοιμοθάνατος!![]()
η διαφορά με την προηγούμενη φορά που δεν είχε κουμπώσει καλά, είναι πως όταν πατάω για να κάνω ZOOM, κάνει, ενώ την προηγούμενη όχι...η ποιότητα της φωτο είναι χάλια.