Αφαιρούμε κάποιες εφαρμογές από μέσα για να μπορεί να δουλέψει με το sp flash..Ο/H leotzian έγραψε:
καλύπτει ο τροποποιημένος,
Δεν σου χρειάζονται αυτές οι εφαρμογές..
Πρέπει να εγγραφείτε ως μέλη για να μπορέσετε να αφήσετε σχόλια και μηνύματα
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό ; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώραΔημιουργήστε έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΑφαιρούμε κάποιες εφαρμογές από μέσα για να μπορεί να δουλέψει με το sp flash..Ο/H leotzian έγραψε:
καλύπτει ο τροποποιημένος,
To /cust partition γενικότερα περιέχει πληροφορίες για το region/γλώσσα καθώς και συγκεκριμένες εφαρμογές που εγκαθίστανται στο κινητό ανάλογα με το region, κατά την πρώτη εκκίνηση στο MIUI (ή σε factory reset). Όσα περισσότερα τα regions που περιέχονται, προφανώς τόσο μεγαλύτερο θα είναι, καθώς πολλές εφαρμογές επαναλαμβάνονται, είναι δηλαδή γραμμένες σε κάθε regional folder, αν πας και δεις τη δομή του partition και τα περιεχόμενά του θα σου λυθούν οι απορίες. Όπως σωστά επισημαίνει ο Γιώργος, η συντριπτική πλειοψηφία αυτών των εφαρμογών είναι κινέζικο bloatware που δεν σου χρειάζεται.Ο/H leotzian έγραψε:
Νά ξαναρωτήσω κάτι ο το stock cust.img είναι περίπου 400ΜΒ το τροποποιημένο είναι 15ΜΒ τί περιέχει μέσα, μεγάλη διαφορά χώρου δεν χρειάζεται τόσο μεγάλος? καλύπτει ο τροποποιημένος, δεν ξέρω αν είναι αφελείς οι ερωτήσεις μου
Ευχαριστώ εκ των προτέρων
Τελικά κατάλαβα τί παίζει ανοιξα και τα 2 cust.img και ειδα τί γίνεται.Ο/H BanditGR έγραψε:
To /cust partition γενικότερα περιέχει πληροφορίες για το region/γλώσσα καθώς και συγκεκριμένες εφαρμογές που εγκαθίστανται στο κινητό ανάλογα με το region, κατά την πρώτη εκκίνηση στο MIUI (ή σε factory reset). Όσα περισσότερα τα regions που περιέχονται, προφανώς τόσο μεγαλύτερο θα είναι, καθώς πολλές εφαρμογές επαναλαμβάνονται, είναι δηλαδή γραμμένες σε κάθε regional folder, αν πας και δεις τη δομή του partition και τα περιεχόμενά του θα σου λυθούν οι απορίες. Όπως σωστά επισημαίνει ο Γιώργος, η συντριπτική πλειοψηφία αυτών των εφαρμογών είναι κινέζικο bloatware που δεν σου χρειάζεται.Ο/H leotzian έγραψε:
Νά ξαναρωτήσω κάτι ο το stock cust.img είναι περίπου 400ΜΒ το τροποποιημένο είναι 15ΜΒ τί περιέχει μέσα, μεγάλη διαφορά χώρου δεν χρειάζεται τόσο μεγάλος? καλύπτει ο τροποποιημένος, δεν ξέρω αν είναι αφελείς οι ερωτήσεις μου
Ευχαριστώ εκ των προτέρων
Το μήνυμα επεξεργάστηκε 1 φορά, τελευταία από τον/ην NasDriver: Διαγραφή παραθέσεων ().
Το μήνυμα επεξεργάστηκε 1 φορά, τελευταία από τον/ην NasDriver: Διαγραφή παραθέσεων ().
Τελικά το παρέλαβα είχε τελικά την Global Dev, μόλις το σύνδεσα με το Wifi εβαλε την 7.2.16 τελευταία Global Dev ολα καλά τσέκαρα bootloader είναι locked, τρέχωντας το ΜΙ Unlock μου λει "Your Device isn't supported by MI Unlock" εχω κάνει την αίτηση 5η μέρα είναι σήμερα, εχω κατεβάσει την XTRV Ελληνική Dev και την Stable το TWRP, το xposed αλλά δεν εγκαθιστώ τίποτε πουθενά διότι θα σβηστούνε ολα με την υπόποιπη διαδικασία. Οπότε περιμένω δεν ξέρω πόσο θά δούμε.Ο/H BanditGR έγραψε:
Θεωρητικά και οι 2 υποδοχές πρέπει να υποστηρίζουν 4G ναι. Στην πράξη σίγουρα υποστηρίζει η 1η SIM (η 1η υποδοχή για SIM είναι αυτή που βρίσκεται πιο "μέσα" στο τηλέφωνο, δηλαδή όχι η υβριδική που μπορεί να μπει και SD Card αντί για SIM) για την 2η δεν μπορώ να σου πω με 100% βεβαιότητα τι ισχύει, μιας και δεν έχω 2η SIM.