Ευχαριστώ πολύ φίλε μου, θέλω να εχω ολα τα αρχεία ετοιμα οταν μου ερθει να το φτιάξω, εγκυκλοπαιδικά οταν θα περάσω με SP Flash tools την Global Dev 7.2.16.πάλι χρειάζεται η αντικατάσταση του cust.img? Μπορώ να την περάσω χωρίς ξεκλείδωμα bootloader ( εφ οσον θα εχουν την ιδια ψηφιακή υπογραφή ).Πρέπει να εχει και μένα την "καταραμένη" από vickmall το πήρα από EU Warehouse και το κουφό είναι οτι εφυγε από Θεσαλλονίκη ( εκεί είναι το Warejouse to Vickmall? )
xiaomi redmi note 4
-
-
Θα δούμε ποια έχει, ψυχραιμία, μπορεί τελικά να είναι ποιο εύκολο απ' ότι νομίζεις.
Η αντικατάσταση του cust.img χρειάζεται για όλες τις ROM που περνιούνται μέσω sp flash, διότι το cust.img που υπάρχει μέσα στις επίσημες fastboot ROMs είναι μεγαλύτερο σε μέγεθος από αυτό που υποστηρίζει το sp flash και αν δοκιμάσεις να περάσεις τη ROM χωρίς αντικατάσταση θα φας error : IMG_TOO_LARGE. -
Καλησπέρα κι από μένα.. Εδώ προσπαθώ να φτιάξω της γυναίκας το κινητό μετά από τόσο καιρό αναμονής! Μου ήρθε με αυτή τη ρομ! Και κατευθείαν έβαλα να κάνει update σε 8.0.4.0. Έχω μπόλικες ερωτήσεις αλλά μια μια! Χαχα.. Αρχικά, όπως είναι μετά το update μπορώ να ξεκλειδώσω?Έχω κάνει αίτηση και την έχω έτοιμη! Θα ήθελα να βάλω ελληνική ρομ.
Ευχαριστώ
Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Μπορείς να δοκιμάσεις να ξεκλειδώσεις αλλα είναι δύσκολο να τα καταφέρεις με global stable.
Αν θέλεις περίμενε σύντομα θα πάρει Ελληνική γλώσσα. -
Ευχαριστώ, αλλά περίμενα τόσο καιρό να έρθει δεν μπορώ να περιμένω αλλο :p Δεν μπορώ να κάτω τπτ για να βάλω ελληνική stable?
-
Ή βάζεις global dev που έχει Ελληνικά, ή δοκιμάζεις να ξεκλειδώσεις όπως είσαι και εάν δεν τα καταφέρεις βάζεις global dev, ξεκλειδώνεις και περνάς xtrv stable που ενδιαφέρεσαι.
-
Ευχαριστώ, έχω αρχίσει ήδη το κατέβασμα της global dev. Θα επανέλθω μόλις τα καταφέρω.
-
περασα ελληνικη ρομ και ολα κομπλε ολα καλα , πλεον εχω MIUI 8.3 by xiaomi-miui.gr xtrvbeta1- 7.2.16beta
στα επομενα update θα μου ερχονται μονα τους η θα πρεπει να κατεβαζω καθε φορα απο δω και να κανω install? -
Χειροκίνητα μέσω twrp θα κάνεις τις αναβαθμίσεις αφού πρώτα κάνεις wipe dalvik cache και cache.
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Νά ξαναρωτήσω κάτι ο το stock cust.img είναι περίπου 400ΜΒ το τροποποιημένο είναι 15ΜΒ τί περιέχει μέσα, μεγάλη διαφορά χώρου δεν χρειάζεται τόσο μεγάλος? καλύπτει ο τροποποιημένος, δεν ξέρω αν είναι αφελείς οι ερωτήσεις μου
Ευχαριστώ εκ των προτέρων
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα