Στο stock camera app μπορείς να επιλέξεις απλά μεταξύ 16:9 και 4:3, όχι ακριβώς την ανάλυση. Για κάτι τέτοιο θα χρειαστείς άλλο camera app (προσωπικά έχω καταλήξει στο snap camera HDR αλλά αυτά είναι και θέμα προσωπικής προτίμησης). Το greenify ειλικρινά και δεν χρειάζεται και δημιουργεί και θέματα. Το Amplify από την άλλη λειτουργεί μια χαρά και απροβλημάτιστα, κάνει ακόμα καλύτερη την μπαταρία. Τέλος εγώ προσωπικά χρησιμοποιώ και το xMIUI (που το έχω αγοράσει κιόλας). To θεωρώ τουλάχιστον 5 σκάλες ανώτερο από το MIUI Tweaks σε ποικιλία ρυθμίσεων (δεν θα μπορούσα να ζήσω χωρίς κάποιες από αυτές μπορώ να πω).Ο/H leotzian έγραψε:
Τελικά ολα καλά πήρα το Ok και τα εφτιαξα ολα, εβαλα την XTRV την DEV, root , xposed , γράφεται οτι η Ελληνική εχει root αλλά στην δική μου περίπτωση το su binary δεν είχε εγκατασταθεί, το εβαλα από TWRPΔύο ερωτησούλες.
Στην camera app δεν ρυθμίζεται η ανάλυση? στο S3 είχα από 0,4 - 8 megapixels.
Ποιά modules για το xposed προτείνετε? Το greenify που είχα ηθελα δεν ηθελα στο S3 είχα 831MB ram διαθέσιμη από το σύστημα από το 1GB που είχε, εδώ λογικά με τα 3GB δεν χρειάζεται.
xiaomi redmi note 4
-
-
Μπορείς να μας πείς (σε γενικές γραμμές) αν δεν σου κάνει κόπο τι ρυθμίσεις έχεις κάνει στο amplify;Ευγνωμοσύνη.(Ένα φιλοσοφημένο σκουλήκι)
-
Ο/H geotzia έγραψε:
Μπορείς να μας πείς (σε γενικές γραμμές) αν δεν σου κάνει κόπο τι ρυθμίσεις έχεις κάνει στο amplify;
Έχουμε και λέμε λοιπόν:
NlpWakeLock 300 seconds
NlpWakeLockCollector 600 seconds
GCoreflp 120 seconds
Wakeful StateMachine:GeofencerStateMachine 600 seconds.
Τα δουλεύω εδώ και 3-4 μήνες αυτά τα settings χωρίς προβλήματα. Ειδικά από το NlpWakeLockCollector κερδίζω τουλάχιστον 1μιση ώρα ανά 3 ημέρες, που αν δεν είχα το amplify, το τηλέφωνο θα ήταν ενεργό. -
Ευχαριστώ φίλε μου,θα τα δοκιμάσω.Ευγνωμοσύνη.(Ένα φιλοσοφημένο σκουλήκι)
-
Καλησπέρα παιδιά. Πήρε ο φίλος από τον κωτσοβολο το redmi note 4 helio x20 και δεν μπορώ να καταλάβω αν έχει official ROM στα κινητού γράφει miui global 8.1 σταθερή 8.1.2.0(MBFMIDI). Ποια είναι η τελευταία σταθερή? Γιατί δεν του βγάζει κάποια αναβάθμιση.
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου -
Ο/H komatoza έγραψε:
Καλησπέρα παιδιά. Πήρε ο φίλος από τον κωτσοβολο το redmi note 4 helio x20 και δεν μπορώ να καταλάβω αν έχει official ROM στα κινητού γράφει miui global 8.1 σταθερή 8.1.2.0(MBFMIDI). Ποια είναι η τελευταία σταθερή? Γιατί δεν του βγάζει κάποια αναβάθμιση.
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου
-
-
Ο/H BanditGR έγραψε:
Ο/H geotzia έγραψε:
Μπορείς να μας πείς (σε γενικές γραμμές) αν δεν σου κάνει κόπο τι ρυθμίσεις έχεις κάνει στο amplify;
Έχουμε και λέμε λοιπόν:
NlpWakeLock 300 seconds
NlpWakeLockCollector 600 seconds
GCoreflp 120 seconds
Wakeful StateMachine:GeofencerStateMachine 600 seconds.
Τα δουλεύω εδώ και 3-4 μήνες αυτά τα settings χωρίς προβλήματα. Ειδικά από το NlpWakeLockCollector κερδίζω τουλάχιστον 1μιση ώρα ανά 3 ημέρες, που αν δεν είχα το amplify, το τηλέφωνο θα ήταν ενεργό.
Kάποια ιδέα;;Ευγνωμοσύνη.(Ένα φιλοσοφημένο σκουλήκι) -
Είναι NlpCollectorWakeLock, έκανα λάθος, με συγχωρείς
-
Ο/H BanditGR έγραψε:
Ο/H leotzian έγραψε:
Τελικά ολα καλά πήρα το Ok και τα εφτιαξα ολα, εβαλα την XTRV την DEV, root , xposed , γράφεται οτι η Ελληνική εχει root αλλά στην δική μου περίπτωση το su binary δεν είχε εγκατασταθεί, το εβαλα από TWRPΔύο ερωτησούλες.
Στην camera app δεν ρυθμίζεται η ανάλυση? στο S3 είχα από 0,4 - 8 megapixels.
Ποιά modules για το xposed προτείνετε? Το greenify που είχα ηθελα δεν ηθελα στο S3 είχα 831MB ram διαθέσιμη από το σύστημα από το 1GB που είχε, εδώ λογικά με τα 3GB δεν χρειάζεται.
-
Ο/H leotzian έγραψε:
Γειά να ρωτήσω κάτι εβαλα στο xMIUI την 0.1.6 alpha που κρατάει τίς ρυθμίσεις είναι free αλλά δεν δουλεύουν τα toggle grid colums και τα rows στo SystemUI οτι και να βάλω παραμένουν ως εχει, στην τελευταία αγορασμένη πού εχεις δουλεύουν? , επίσης στο Volume settings οταν πάω να ριθμίσω κάτι εχω reboot.
-
Ο/H BanditGR έγραψε:
Ο/H leotzian έγραψε:
Γειά να ρωτήσω κάτι εβαλα στο xMIUI την 0.1.6 alpha που κρατάει τίς ρυθμίσεις είναι free αλλά δεν δουλεύουν τα toggle grid colums και τα rows στo SystemUI οτι και να βάλω παραμένουν ως εχει, στην τελευταία αγορασμένη πού εχεις δουλεύουν? , επίσης στο Volume settings οταν πάω να ριθμίσω κάτι εχω reboot.
updating partiton details done ( μέχρι εδώ ολα ασπρα και κόκκινο το παρακάτω
Failed to unmount '/system/' ( Device or recources busy )
Αλλά ολα κατά τα αλλα δουλεύουν κανονικά.
Είναι φυσιολογικό?
Κάτι αλλο που παρατήρησα τώρα κάνω το backup γίνεται κανονικά συνδέω το τηλέφωνο στο Pc κάνω copy στο backup να το αποθηκέυσω στον υπολογιστή καί σε κάποια αρχεία οχι σε ολα εχω σφάλμα "ακαθόριστο σφάλμα"
Πρώτη φορά το βλέπω αυτό δεν γίνεται στα μεγάλα αρχεία αλλά σε κάποια μικρά από 3ΚΒ - 16ΚΒ πολύ κουφό, σου εχει τύχει τίποτε τέτοιο?
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα