Γενική Συζήτηση για το Redmi Note 4/4x (Mido)
-
-
Εδώ στην Ελλάδα ας λένε Global αλλά στα πιο πολλά δεν είναι πραγματικό Global να ξέρεις.
-
-
Ναι έτσι είναι. Και η Global κοστίζει και πιο πολύ!
-
Ο/H zisistil έγραψε:
Παιδιά εγώ το πήρα από skrutzομαγαζο. Έως και σήμερα δεν ξέρω αν έχω την B20 χαχα. Πάντως η διαφορά στην τιμή έχει να κάνει με άλλα πράματα
Xiaomi Redmi Note 4 Global -
Κοίτα βασικά η B20 είναι ρε παιδιά αν είσαι σε απίθανα μικρό μέρος. Μέχρι και στις μικρές πόλεις πιάνει 4G και χωρίς την B20.
-
Ο/H zisistil έγραψε:
Κοίτα βασικά η B20 είναι ρε παιδιά αν είσαι σε απίθανα μικρό μέρος. Μέχρι και στις μικρές πόλεις πιάνει 4G και χωρίς την B20.
Ναι εννοείται ότι έχω 4G από τις άλλες μπαντες. Όταν με το καλό αλλάξουν όλοι οι πάροχοι σε Β20 νομίζω 8/10 Ελληνες δεν θα πιάνουν 4G :p
Xiaomi Redmi Note 4 Global -
Βασικά με το ρυθμο που αλλάζουμε τηλέφωνα περισσοτερο πιθανό είναι να αλλάξεις συσκευή πριν γίνει αυτό.
Επειτα χωρίς Β20 ειναι μονο η Xiaomi και 1, 2 ακομα κινεζικες εταιρειες. -
-
με ποια ρομ είναι η συσκευή ? Official ή Ελληνική ?
Έχετε μέσα google account ή mi account ? -
Ο/H polis4gr έγραψε:
Ο/H zisistil έγραψε:
Xiaomi Redmi Note 4 Global
Ριξε μια ματια εδω Redmi note 4X - stable global version -
@Antretng οντως αναγράφονται αυτά στη συσκευασία
"Για να σιγουρευτειτε οτι ειναι οντως η εκδοση με 800αρα, στο πλαϊ το κουτι γραφει Global Edition με κοκκινα γραμματα και τοσο πισω στο κουτι οσο και στο αυτοκολλητακι στη πλατη του κινητου γραφει Model: 2016102 . Προσοχη πισω στο κουτι μην το μπερδεψετε με την ημερομηνια συσκευασιας."
Xiaomi Redmi Note 4 Global
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-
Παρόμοια νήματα