Ναι κανονικά κανένα πρόβλημα. Δεν καταγράφεται πουθενά. Μόνο η Xiaomi το ξέρει.
Γενική Συζήτηση για το Redmi Note 4/4x (Mido)
-
-
Ο/H zisistil έγραψε:
Ναι κανονικά κανένα πρόβλημα. Δεν καταγράφεται πουθενά. Μόνο η Xiaomi το ξέρει.
Ναι δεν καταχωρείται η "αλλαγή" κάπου στη συσκευή λόγω αιτήματος στην xiaomi? Πέρνοντας την συσκευή το σέρβις δεν μπορεί να ελέγξει εάν έχω κάνει αίτημα και ξεκλείδωσα τη συσκευή?
Xiaomi Redmi Note 4 Global -
Όχι μην ανησυχείς.
-
Ο/H Antretng έγραψε:
polis4gr δεν ειναι δυσκολο. Ενα αιτημα κανεις για ξεκλειδωμα και μετα μεσω επισημης εφαρμογης ξεκλειδωνεις.
Σε σενα παντως παιζει μια καλη πιθανοτητα να εχει οντως 800αρα αφου σου απαντησαν θετικα και μαλιστα γραπτως.
Είτε την έχει είτε όχι κερδισμένος θα είναι αφού έχει και γραπτή διαβεβαίωση περί της ύπαρξης Β20.
Και εμείς το ίδιο καθώς θα ξέρουμε από που να αγοράσουμε. -
Ο/H zisistil έγραψε:
Όχι μην ανησυχείς.
Δεν με πείθεις χαχαχαχαχαχα στείλε κανένα λινκ από οδηγό. Δεν ξέρω που να πρώτο ψάξω εδώ μεσα
-
Ο/H polis4gr έγραψε:
αστο τότε. Καμιά σχέση τελικά τα xiaomi με τα samsung και asus που είχα, στο "πείραγμα"
Xiaomi Redmi Note 4 Global
Τι εννοείς ακριβώς; Δε νομίζω να τα πιστεύεις αυτά που λες; -
Έγραψα φίλε ότι μπορείς να επαναφέρεις τα samsung και ασους στη μαμά Ρομ χωρίς να φαίνεται ότι ξεκλείδωσες bootloader και να τα στείλεις για σέρβις εντός εγγύησης. Διαφωνείς?
Ούτε εδώ φαίνεται. Αν ξανακλειδώσεις Xiaomi τα στέλνεις κανονικά στον πωλητή για εγγύηση.
-
Ο/H polis4gr έγραψε:
Έγραψα φίλε ότι μπορείς να επαναφέρεις τα samsung και ασους στη μαμά Ρομ χωρίς να φαίνεται ότι ξεκλείδωσες bootloader και να τα στείλεις για σέρβις εντός εγγύησης. Διαφωνείς?
Ειδικά, μιλώντας για σούπερ-υπερεξειδικευμένο ελληνικό σέρβις. -
Ο/H zisistil έγραψε:
Για κλείδωμα του bootloader δεν βρίσκω αναφορά κάπου :p
Βάζεις απλά μια official ξανά. Κλειδώνει έτσι πανεύκολα.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-
Παρόμοια νήματα