Διαφήμιση

Γενική Συζήτηση για το Redmi Note 4/4x (Mido)

• Γνώμη μου είναι πως δεν μπορεί το τηλεφωνό σου να γίνει σαν το παλιό.
      Κι εγώ είχα κάποιες αγορασμένες εφαρμογές (dialer, launcher, πληκτρολόγιο κλπ) αλλά πηγαίνοντας σε MIUI & XTRV τα άφησα πίσω.
      Προσπάθησε μερικές μέρες να δεις με τις προεγκατεστημένες εφαρμογές της ρομ αν βολεύεσαι και μετά αλλάζεις αυτές που δεν σε εξυπηρετούν.
      Φιλικά

Πληκτρολόγιο δοκίμασε το swiftkey και το google που είναι ήδη στη ρομ και μετά βάζεις άλλα.
    • Μου αρέσει το swiftkey αλλά δεν έχω αυτό που έχω συνηθίσει τόσα χρόνια με τον τόνο. Βασικά δεν ξέρω βασικά αν υπάρχει επιλογή να προστεθεί αυτό το κουμπί και σε αυτή την εφαρμογή.

Συμφωνώ απόλυτα σε αυτό που λες, αλλά ειδικά τώρα στην αρχή μου είναι υπερβολικά δύσκολο να το συνηθίσω.
    • Το swiftkey αν έχεις λογαριασμό μαθαίνει τι πληκτρολογείς και σε λίγο καιρό "προβλέπει" αυτό που γράφεις. Το έχω αρκετό καιρό και σπάνια χρειάζεται να γράψω ολόκληρη λέξη. Συνήθως στα 2 πρώτα γράμματα μου βγάζει την λέξη. Μερικές φορές κάνει λάθη στις καταλήξεις (αρσενικό θηλυκό) και αφού το επιλέξω, κάνω πίσω και το διορθώνω.
    • Διαφήμιση
    • To μεγάλο μου πρόβλημα είναι η δύναμη της συνήθειας που πάω και πατάω κάθε φορά το λ όταν θέλω να βάλω φωνήεν και μέχρι να το πάρω χαμπάρι έχω γράψει 3-4 λέξεις λάθος

=============== Μαι 7th 2017, 8:21pm ===============
      Άλλη μια απορία είναι αν ισχύουν τα βιντεάκια που έχω δει για χρήση 2 sim και sd card που κολάνε την sim πάνω στην sd card. Είναι εύκολο να γίνει?
    • το Miui εχει την ιδιωτητα τις εφαρμογες να τις βαζει να (κοιμουνται) για νA μην τρωνε μπαταρια....οποτε ανοιγεις τον καιρο που εβαλες...μετα πατας το τερμα αριστερο κουμπι κατω για να εμφανιστει η εφαρμογη στο παρασκηνιο..αντι να την κλεισεις προς τα πανω την κανεις προς τα κατω..και την κλειδωνεις...οποτε τρεχει παντα κ ανανεωνεται παντα!!!!δουλευει πενα.....((@TRAGANEUS))
    • Έχω πρόβλημα με το Bluetooth.Συνδεεται κανονικά με του αυτοκίνητου,αλλά κάνει συχνές αποσυνδέσεις με ένα άλλο που είναι συνδεδεμενο στο aux για μετάδοση μουσικής.
      Αυτή τη στιγμή τρέχει την τελευταία ελληνική dev, αλλά μου το έκανε και με τη global stable.Καμμια συμβουλή;

Στάλθηκε από το SM-T715 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
    • Ο/H traganeus έγραψε:

To μεγάλο μου πρόβλημα είναι η δύναμη της συνήθειας που πάω και πατάω κάθε φορά το λ όταν θέλω να βάλω φωνήεν και μέχρι να το πάρω χαμπάρι έχω γράψει 3-4 λέξεις λάθος

=============== Μαι 7th 2017, 8:21pm ===============
      Άλλη μια απορία είναι αν ισχύουν τα βιντεάκια που έχω δει για χρήση 2 sim και sd card που κολάνε την sim πάνω στην sd card. Είναι εύκολο να γίνει?
      Ισχύουν αλλά εγώ καλά καλά δεν μπορώ να βάλω τη sim στο tray δεν έχω και τόση ανάγκη τον αποθηκευτικό χώρο για να ρισκάρω.
    • Διαφήμιση
    • Καλησπέρα, μου ηρθε το κινητο και το μοντάρω...δεν μπορεις να περασεις τις επαφες που εχει η sim απο το παλιο στο καινουργιο ή φωτογραφιες, κλπ?
    • Ο/H SteveO έγραψε:

Καλησπέρα, μου ηρθε το κινητο και το μοντάρω...δεν μπορεις να περασεις τις επαφες που εχει η sim απο το παλιο στο καινουργιο ή φωτογραφιες, κλπ?
      Δοκίμασε με αυτό
      https://play.google.com/store/apps/details?id=com.lenovo.anyshare.cloneit&hl=en
      You may think you can fly - but you better not try
    • πληροφορίες

Γεια σας
      Ειμαι κάτοχος κινητού xiaomi από την προηγούμενη παρασκευή και θέλω να ρωτήσω για σχετικά με το τηλέφωνο
      είχα παραγγείλει από ελληνικό site το xiaomi redmi note 4x και μόλις παρέλαβα το δέμα, το ανοιξα και το κουτί και η απόδειξη του καταστήματος έγραφαν πως το τηλέφωνο είναι note 4x αλλά μόλις το έθεσα σε λειτουργία στις πληροφορίες σχετικά με το τηλέφωνο έγγραφε ότι το τηλέφωνο είναι το note 4
      τα χαρακτηριστικά που κοίταξα είναι τα ίδια με του note 4x
      πρέπει να το γυρίσω πίσω
      ;
    • Ο/H bill6974 έγραψε:

πρέπει να το γυρίσω πίσω
      Ανέαβασε το "σχετικά με το τηλ" να το δούμε..

• Διαφήμιση