ναι, εγώ έχω το ίδιο modem
Γενική Συζήτηση για το Redmi Note 4/4x (Mido)
-
-
-
Δεν βάζεις την Ελληνική του φόρουμ να σωθείς;
-
Ναι στου γιου μου την έχω
Στης γυναίκας το κινητό δεν παίζει θέλω το κεφάλι μου ήσυχοχαχαχαχα
Για το 8,2,2 δεν είμαι σίγουρος μπορεί να είναι και 8,2,5 δεν το έχω να το δω τώρα -
-
βάλτο στο παζάρι φίλε μου όχι εδώ.
-
-
Πιστευω θεμα χρονου ειναι να βγει και η stable. Σε ολες τις συσκευες εχει και dev και stable η ελληνικη κοινοτητα.
-
Οι ελληνικές stable βασίζονται στις επίσημες stable και οι ελληνικές dev στις επίσημες dev.
-
Καλησπερα παιδια. Εβαλα την τελευταια ελληνικη dev και διαπιστωσα οτι εχασα τη δονηση στις ειδοποιησεις viber και messenger (ενδεχομενως και sms). Ειναι καποια ρυθμιση ή ετσι ειναι στημενη η official dev?
-
Καλησπέρααα, εχω το κινητακι φρεσκο το επεξεργαζομουν τις 2 τελευταιες μερες στις ρυθμισεις του, κλπ και ξαφνικα σημερα παρατηρησα οτι φωτογραφιες που ειχα στην sd δεν υπαρχουν... έχετε καμιά ιδέα ή το πιο πιθανό να έκανα εγω χαζομαρα καπως και να τις διεγραψα?
-
Ο/H SteveO έγραψε:
Καλησπέρααα, εχω το κινητακι φρεσκο το επεξεργαζομουν τις 2 τελευταιες μερες στις ρυθμισεις του, κλπ και ξαφνικα σημερα παρατηρησα οτι φωτογραφιες που ειχα στην sd δεν υπαρχουν... έχετε καμιά ιδέα ή το πιο πιθανό να έκανα εγω χαζομαρα καπως και να τις διεγραψα?
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-
Παρόμοια νήματα