Γενική Συζήτηση για το Redmi Note 4/4x (Mido)
-
-
-
-
-
Ο/H george91 έγραψε:
@makisfz οκ σ ευχαριστω πολυ! και κατι τελευταιο αν παρω αυτο δηλ redmi note 4 snapdragon 4/64 με την 800αρα μπαντα τι θηκες θα πρεπει να ψαξω για να ταιριαζουν ?
Redmi Note 4X=Redmi Note 4 Global για θηκες
Xiaomi Redmi Note 4 Global -
Ο/H george91 έγραψε:
Καλησπερα στην παρεα,εχω τις τελευταιες 2 μερες που διαβαζω και παιρνω τηλεφωνα σε μαγαζια και δε μπορω να βγαλω ακρη. Για αρχη εχω καταλαβει οτι το Note 4x ουσιαστικα ειναι με τον snapdragon. Δηλαδη το note 4 snapdragon ειναι το ιδιο με το note 4x. Τωρα υπαρχουν οι global εκδοσεις που υποστηριζουν την 800αρα μπαντα . Αυτο που ψαχνω ειναι το Note 4 οπως λεγεται με snapdragon κ 64g εσωτερικο κ 4g ram μαζι με την 800αρα μπαντα.Μιλησα με citysmarket και μου λεει ο τυπος το xiaomi redmi note 4 με snapdragon 3/32 ειναι σιγουρα global edition ενω το xiaomi redmi note 4x δεν ξερει ..και μου φανηκε ψιλοκουλο γτ το ιδιο κινητο μου ελεγε απλα με αλλη ονομασια.Ξερεις κανεις αν οντως το citysmarket εχει το note 4 ή 4x οποιο εχει τον snapadragon 4/64 με την 800αρα?Απο τις κριτηκες κ αυτα που εχω διαβασει αυτο εχω καταλαβει πως ειναι το καλυτερο.Παρακαλω διορθωστε με αν κανω καπου λαθος καθως εχω ζαλιστει ειλικρινα! επισης με τον αισθητηρα στην πισω καμερα μπορω να το ελεγξω ή ειναι οτι σου κατσει (sony η samsung).Περιμενω τα φωτα σας!
Θηκες ιδιες με note 4x. Καμερα απο οτι φαινεται μονο στην αρχη βγαιναν με sony, πλεον ειναι μονο samsung στην αγορα. Οι διαφορες ομως δεν ειναι χαοτικες. Κυριως στο wb χανει ο samsung. -
-
Ο/H george91 έγραψε:
@Antretng την υπογραφη σου ειχα κοιταξει και εβγαλα μια ακρη απλα η εκδοση 4/64 στα μαγαζια αναφερεται με διαφορετικα ονοματα και γινεται πιο περιπλοκο.σε ευχαριστω για την απαντηση σου με βοηθησες!
-
Ο/H Kermit1313 έγραψε:
Μόλις πήρα το note 4x .Δεν έχω ήχο στα εισερχόμενα sms?Γνωρίζει κανείς πως μπορώ να το φτιαξω;
Ρυθμίσεις--> Άδειες-->Άδειες-->Αποθηκευτικος χώρος
Και ενεργοποιείς την επιλογή "Μηνύματα" -
Καλώς σας βρήκα παίδες!
Προς το τέλος του μήνα θα παραγγείλω κι εγώ ενα Redmi Note 4 (3/32) με b20 γιατί το καλοκαίρι θα μου χρειαστεί!
Διάβασα όλα τα posts από την πρώτη σελίδα μέχρι και αυτή που γράφω εδω και έχω να πω οτι είστε ένα καταπληκτικό forum.
Μιά πολύ απλή (έως χαζή)απορία έχω σχετικά με τα screenshots. Βλέπω οτι πολλά screenshots είναι απ'ευθείας από το κινητό, χωρίς να είναι ανεβασμένα σαν αρχείο. Εχώ δει στο youtube το screenshot με τα 3 δάχτυλα, το ερώτημά μου είναι πως ανεβαίνει απ' ευθείας στο forum; Προετοιμάζομαι όταν το πάρω να σας στείλω για να δείτε έκδοση κτλ κτλ...
-
-
Ο/H gplat έγραψε:
Ο/H Kermit1313 έγραψε:
Δεν έχω ήχο στα εισερχόμενα sms?
Και ενεργοποιείς την επιλογή "Μηνύματα"
Ευχαριστώ, λύθηκε το πρόβλημα του ήχου που είχα στα εισερχόμενα sms!!!
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-
Παρόμοια νήματα