Αυτή τη στιγμή όχι δεν υπάρχει.Ο/H theopan έγραψε:
Τι προσφέρει επί της ουσίας ρε παιδιά το VoLTE και το θέλετε τόσο; Γιατί όπως διαπιστώνω το handover από 4G σε 3G όταν έρχεται κλήση είναι πρακτικά ακαριαίο σε σχέση με παλιότερα 4G τηλέφωνα που είχα. Υπάρχει κάποιος άλλος λόγος που το καθιστά χρήσιμο;
Γενική Συζήτηση για το Redmi Note 4/4x (Mido)
-
-
Ο/H theopan έγραψε:
Τι προσφέρει επί της ουσίας ρε παιδιά το VoLTE και το θέλετε τόσο; Γιατί όπως διαπιστώνω το handover από 4G σε 3G όταν έρχεται κλήση είναι πρακτικά ακαριαίο σε σχέση με παλιότερα 4G τηλέφωνα που είχα. Υπάρχει κάποιος άλλος λόγος που το καθιστά χρήσιμο;
Με λίγα λόγια, το VoLTE και το Wi-Fi Calling ως συμπλήρωμα κάποια στιγμή θα παγιωθούν σαν το standard. Το μόνο κακό που βλέπω είναι οτι δεν υπάρχει κάποια κοινή προδιαγραφή ακόμα με αποτέλεσμα πολλοί πάροχοι να το δίνουν μόνο σε συγκεκριμένες συσκευές. Αυτό ισχύει πολύ περισσότερο για το Wi-Fi Calling, το VoLTE πλέον έχει παγιωθεί σαν τεχνολογία περισσότερο και σύντομα θα δούμε και τους άλλους 2 παρόχους εδώ στο Ελλαδιστάν να ξεκινάνε δοκιμές. Και έχουν ήδη αργήσει κατά πολύ, ειδικά η Wind που θα μπορούσε να βελτιώσει δραματικά το δίκτυό της αν το εκμεταλλευτεί.Βασική συσκευή: Xiaomi Mi 9T Pro (Raphael) - ROM: EEA Stable ROM
Εφεδρική συσκευή: Xiaomi Redmi Note 5 Global (Whyred) -- ROM: Global Stable
Παροχέας κινητής: Deutsche Telekom / Wind -
-
Καλησπερα παιδια, αγορασα εχθες το Note 4 και θελω να περασω custom Rom, θελω η Rom η οποια θα βαλω να μην εχει root διοτι χρησιμοποιω εφαρμογες που δεν ανοιγουν λογω sefety net. Ποια να προτιμησω; Οι νεες Aroma μου φαινονται πολυ ενδιαφερουσες, αλλα δεν ξερω αν εχουν root πανω και κατα ποσο τρεχουν σωστα. Επισης με ενδιαφερει και το bluetooth καθως στην dev 7.6.8, την οποια εγκατεστησα μεχρι να περασουν οι 72 ωρες για το ξεκλειδωμα, εχω θεμα και δεν κανει pair στην συσκευη με τιποτα, ενω φιλος, ο οποιος εχει την OS version η οποια αναβαθμιζετε αυτοματα οταν παιρνεις το κινητο (νομιζω stable 8.5.8.0), δεν εχει το ιδιο θεμα με εμενα με την ιδια συσκευη και κανει pair κανονικοτατα.
-
-
-
-
-
Ερωτηση : η γνησια θηκη flip cases dot (με το καπακι με τις τρυπουλες) , αυτη που πουλανε στα public ,plaisio (info quest) δουλευει στο Note 4?????? επειδη απο οσο ξερω αλλου εχει τον μαγνητη το 4Χ με το 4 , το γνωριζει κανεις?????
-
Καλησπέρα έχω το Redmi Note 4 και σκέφτομαι να κάνω αλλαγή σε άλλο χιαομι
Καμία γνώμη? -
Χωρίς να βάλεις κάποιες προδιαγραφές (τιμή, μέγεθος οθόνης, τι θες να έχει ή να κάνει οπωσδήποτε κλπ.) πώς να γίνουν προτάσεις;
-
Καλησπέρα
Πρόβλημα με την εφαρμογή του Facebook. Βγάζει τις ειδοποιήσεις χρονολογικά ανάποδα.
Μπήκα στις ρυθμίσεις αλλά τίποτα.
Διέγραψα και ξαναέκανα εγκατάσταση αλλά και πάλι τίποτα.
Δεν είναι κάτι τόσο σοβαρό αλλά αν ξέρει κάποιος πως θα επανέλθει, ευπρόσδεκτη η βοήθεια.
Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-
Παρόμοια νήματα