Επειδη με εψησε ενα συναδελφος στη δουλεια που εχει παρει το 4/64 , ειπα και εγω να ξεκλειδωσω και τωρα περιμενω να ανοιξει με 7.10.24

Πρέπει να εγγραφείτε ως μέλη για να μπορέσετε να αφήσετε σχόλια και μηνύματα
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό ; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώραΔημιουργήστε έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΥπήρχε ένα πρόβλημα στην 7.10.12 και η συσκευή δεν κρατούσε τη ρύθμιση για τα LED αποκλειστικά και μόνο των ειδοποιήσεων (εκτός και αν κλείδωνες την εφαρμογή των ρυθμίσεων στη μνήμη, αφού επανέφερες τη ρύθμιση για τα LED). Στην 7.10.19 έχει διορθωθεί αυτό, απλά θα πρέπει να πας στο Ρυθμίσεις ->Πρόσθετες ρυθμίσεις -> LED ειδοποίησης και να ξαναρυθμίσεις τα χρώματα και το διακόπτη που καθορίζει αν θα ανάβει ή όχι το LED.Ο/H kompla έγραψε:
Παίδες δε ανάβει led ειδοποίηση ενώ οι ρυθμίσεις είναι σωστές με stable δούλευε από όταν έβαλα Aroma xtrv δεν λειτουργεί
Δεν πρόκειται να δεις 4G στην δεύτερη SIM αν είναι ήδη ενεργοποιημένο στην πρώτη. Απ' όσο γνωρίζω σε όλα τα dual SIM της xiaomi, μπορείς να έχεις 4G μόνο στη μία κάρτα και 3G/2G στην άλλη. Το VoLTE δεν έχει απολύτως καμία σχέση με τις παραπάνω ρυθμίσεις και επίσης είναι μια παντελώς άχρηστη επιλογή, καθώς τα Xiaomi δεν υποστηρίζονται από την Cosmote (υποστηρίζονται μόνο Samsung από S7 και πάνω αν θυμάμαι καλά και iphones, τίποτε άλλο) και δεν αναμένεται να υποστηριχθούν σύντομα.Ο/H loran έγραψε:
Καλημέρα παιδιά,
Αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα με το 4G. Ενώ πρόσφατα πήρα μία δεύτερη SIM Cosmote και την έβαλα δεν έχω δει 4G, μέχρι H+ φτάνει. Είχα ρυθμίσει το region σε India μόνο για το volte και μετά το έκανα ξανά Ελλάδα. Είχα διαβάσει κάπου και δεν ξέρω αν ισχύει πως αν έχεις ενεργοποιημένο το volte τότε δεν θα συνδεθεί με 4G αν ο πάροχος δε το υποστηρίζει ή κάτι τέτοιο. Έχω preferred network type LTE. Το volte provisioned δεν μπορεί να απενεργοποιηθεί.
(Εδώ φαίνεται η γενική εικόνα ενώ στην δεύτερη φαίνεται η εικόνα αφού επέλεξα only LTE)
564275374856c1a70721488d61243d77.jpg
Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
To 0,25€ που σου "έφαγαν" μάλλον δεν έχει καμία σχέση με τον πάροχο. Πρέπει να είναι το sms που έστειλε το τηλέφωνο (χωρίς να το αντιληφθείς γίνεται δηλαδή δεν φαίνεται στα απεσταλμένα) σαν επιβεβαιώση στην Κίνα για να ενεργοποιηθεί από την xiaomi το "Mi μηνύμα" (να στέλνεις sms προς άλλους κατόχους xiaomi δωρεάν).Ο/H loran έγραψε:
@spideman3 Κι όμως δεν έβαλα. Η SIM είναι καινούρια και απορώ πώς έφαγαν τα 0.25€ που έχει στην αρχή και πόσο μάλλον να πάει αρνητικό.