Διαφήμιση

Γενική Συζήτηση για το Redmi Note 4/4x (Mido)

• Επειδη με εψησε ενα συναδελφος στη δουλεια που εχει παρει το 4/64 , ειπα και εγω να ξεκλειδωσω και τωρα περιμενω να ανοιξει με 7.10.24 :)
    • Ο/H kompla έγραψε:

Παίδες δε ανάβει led ειδοποίηση ενώ οι ρυθμίσεις είναι σωστές με stable δούλευε από όταν έβαλα Aroma xtrv δεν λειτουργεί
      Υπήρχε ένα πρόβλημα στην 7.10.12 και η συσκευή δεν κρατούσε τη ρύθμιση για τα LED αποκλειστικά και μόνο των ειδοποιήσεων (εκτός και αν κλείδωνες την εφαρμογή των ρυθμίσεων στη μνήμη, αφού επανέφερες τη ρύθμιση για τα LED). Στην 7.10.19 έχει διορθωθεί αυτό, απλά θα πρέπει να πας στο Ρυθμίσεις ->Πρόσθετες ρυθμίσεις -> LED ειδοποίησης και να ξαναρυθμίσεις τα χρώματα και το διακόπτη που καθορίζει αν θα ανάβει ή όχι το LED.
    • Γενική Συζήτηση για το Redmi Note 4/4x (Mido)

Καλημέρα παιδιά,
      Αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα με το 4G. Ενώ πρόσφατα πήρα μία δεύτερη SIM Cosmote και την έβαλα δεν έχω δει 4G, μέχρι H+ φτάνει. Είχα ρυθμίσει το region σε India μόνο για το volte και μετά το έκανα ξανά Ελλάδα. Είχα διαβάσει κάπου και δεν ξέρω αν ισχύει πως αν έχεις ενεργοποιημένο το volte τότε δεν θα συνδεθεί με 4G αν ο πάροχος δε το υποστηρίζει ή κάτι τέτοιο. Έχω preferred network type LTE. Το volte provisioned δεν μπορεί να απενεργοποιηθεί.
      (Εδώ φαίνεται η γενική εικόνα ενώ στην δεύτερη φαίνεται η εικόνα αφού επέλεξα only LTE)
      564275374856c1a70721488d61243d77.jpg

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
    • Διαφήμιση
    • Ο/H loran έγραψε:

Καλημέρα παιδιά,
      Αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα με το 4G. Ενώ πρόσφατα πήρα μία δεύτερη SIM Cosmote και την έβαλα δεν έχω δει 4G, μέχρι H+ φτάνει. Είχα ρυθμίσει το region σε India μόνο για το volte και μετά το έκανα ξανά Ελλάδα. Είχα διαβάσει κάπου και δεν ξέρω αν ισχύει πως αν έχεις ενεργοποιημένο το volte τότε δεν θα συνδεθεί με 4G αν ο πάροχος δε το υποστηρίζει ή κάτι τέτοιο. Έχω preferred network type LTE. Το volte provisioned δεν μπορεί να απενεργοποιηθεί.
      (Εδώ φαίνεται η γενική εικόνα ενώ στην δεύτερη φαίνεται η εικόνα αφού επέλεξα only LTE)
      564275374856c1a70721488d61243d77.jpg

Δεν πρόκειται να δεις 4G στην δεύτερη SIM αν είναι ήδη ενεργοποιημένο στην πρώτη. Απ' όσο γνωρίζω σε όλα τα dual SIM της xiaomi, μπορείς να έχεις 4G μόνο στη μία κάρτα και 3G/2G στην άλλη. Το VoLTE δεν έχει απολύτως καμία σχέση με τις παραπάνω ρυθμίσεις και επίσης είναι μια παντελώς άχρηστη επιλογή, καθώς τα Xiaomi δεν υποστηρίζονται από την Cosmote (υποστηρίζονται μόνο Samsung από S7 και πάνω αν θυμάμαι καλά και iphones, τίποτε άλλο) και δεν αναμένεται να υποστηριχθούν σύντομα.
    • Καλημέρα παλληκάρια. Μια ερώτηση έχω. Γίνεται οι εικόνες από το θέμα που χρησιμοποιούμε να φαίνονται στον Nova Launcher η φαίνονται μόνο στον στοκ?
      Ευχαριστώ.

@BanditGR πώς μπορεί να λυθεί; Έχω δοκιμάσει να κλείσω την πρώτη sim και να λειτουργεί μόνο η δεύτερη αλλά δεν πιάνει καθόλου σήμα ενώ στο phone info δείχνει πως πιάνει.
      Edit:Η πρώτη είναι παλιά και δεν υποστηρίζει 4G. Έχω δοκιμάσει να γυρίσω την πρώτη σε 2g only και να την απενεργοποιήσω και πάλι τίποτα.
    • καλησπέρα στην παρέα έχω ένα θεματακι και θέλω μια βοήθεια όταν είναι κλειστό το κινητό η όταν δεν έχει σήμα υπάρχει δυνατότητα να μου έρχονται οι χαμένες κλήσεις σε μήνυμα υπάρχει κάποια ρύθμιση ?
    • Διαφήμιση
    • @dskoumis
      Θα μιλήσεις με τον πάροχο σου για να απενεργοποιήσει τον τηλεφωνητή. ;)
      You may think you can fly - but you better not try

Το πρόβλημα λύθηκε. Τελικά δεν μπορούσα να ενεργοποιήσω την υπηρεσία 4G μέσω SMS γιατί το υπόλοιπό μου ήταν αρνητικό και τα μηνύματα δεν μπορούσαν να σταλθούν (πώς γίνεται αυτό δεν ξέρω, αλλά οκ...). Απορώ πάντως γιατί το κάνουν αυτό και δεν το έχουν ενεργοποιημένο εξ αρχής.

@spideman3 Κι όμως δεν έβαλα. Η SIM είναι καινούρια και απορώ πώς έφαγαν τα 0.25€ που έχει στην αρχή και πόσο μάλλον να πάει αρνητικό. Επικοινώνησα μαζί τους μέσω μηνυμάτων και λίγες ώρες αργότερα με κάλεσαν και το ενεργοποίησαν από εκεί. Υποψιάζομαι (μπορεί να κάνω λάθος) όπως και διάβασα πως το κάνουν για να κατανέμονται οι συνδρομητές και εκείνοι που δεν έχουν ανάγκη ή δεν ξέρουν τι είναι το 4g να μένουν στο 3g ή 2g.

• Διαφήμιση
    • Ο/H loran έγραψε:

@spideman3 Κι όμως δεν έβαλα. Η SIM είναι καινούρια και απορώ πώς έφαγαν τα 0.25€ που έχει στην αρχή και πόσο μάλλον να πάει αρνητικό.
      To 0,25€ που σου "έφαγαν" μάλλον δεν έχει καμία σχέση με τον πάροχο. Πρέπει να είναι το sms που έστειλε το τηλέφωνο (χωρίς να το αντιληφθείς γίνεται δηλαδή δεν φαίνεται στα απεσταλμένα) σαν επιβεβαιώση στην Κίνα για να ενεργοποιηθεί από την xiaomi το "Mi μηνύμα" (να στέλνεις sms προς άλλους κατόχους xiaomi δωρεάν).