Αφού σου έδωσα οδηγό, δεν σου κάνει και ψάχνεις άλλον; :confused:
Γενική Συζήτηση για το Redmi Note 4/4x (Mido)
-
-
έχω πρόβλημα δεν άνοιγε το ραδιόφωνο
Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Ο/H makis1024 έγραψε:
Αφού σου έδωσα οδηγό, δεν σου κάνει και ψάχνεις άλλον; :confused:
Να ξανακλειδωσω bootloader η δεν εχει θεμα με την εγγυηση ; -
Από που το έχεις πάρει? Κλείδωσε καλύτερα να είσαι εντάξει αφού θα το δώσεις....άμα θέλει ο άλλος να το ξεκλειδώσει ας το ξεκλειδώσει με δικό του λογαριασμόOpen-source is the future
-
Ο/H 8@nos έγραψε:
Από που το έχεις πάρει? Κλείδωσε καλύτερα να είσαι εντάξει αφού θα το δώσεις....άμα θέλει ο άλλος να το ξεκλειδώσει ας το ξεκλειδώσει με δικό του λογαριασμό
-
Κλείδωσέ το καλύτεραOpen-source is the future
-
Ο/H HarryGR έγραψε:
Εγώ αναφερόμουν στη διεθνή έκδοση με κωδικό 2016102 και τη 800άρα μπάντα (B20). Όσες χώρες είδα που εισάγουν την έκδοση 2016102,
έχουν τα 3 γνωστά χρώματα με εξαίρεση την Ταΐβάν που έχει και το ροζ. Μένει να το παραλάβεις για να μας λυθεί η απορία.
Πάντως αν πήρες το "DE Stock Global ROM 4+64GB Blue" από geek είναι η κινέζικη version απλά με global rom.
-
Γεια σας εκανα μεσω TRWP recovery και το κινητο μου ενω γραφει διαφορα και στο τελος ...done ειναι ακομα στο ''Running Recovery Commans'' και ακομα αυτη η παυλα τυπου loading παει περα δοθε χωρις να γινεται κατι και ειναι εκει το κινητο για καπου ~30λεπτα! Τι παιζει?
-
-
Τιποτα φιλε γαμ****κε το συμπαν απλα το απενεργοποιησα και τωρα καθομαι και του περναω παλι miui ακολουθωντας αυτο το αρθρο: Unbrick ή Καθαρή Εγκατάσταση FastBoot Rom με το Mi Flash (SnapDragon)
Στο μονο που δεν ειμαι σιγουρος αμα κατεβαζω τη σωστη ROM, κατεβαζω αυτη: mido_global_images_V9.0.5.0.NCFMIEI_20171113.0000.00_7.0_global_b13588b4d7
Εχοντας το Redmi note 4 snap -
εχεις ξεκλειδώσει; Πέρασες twrp; Για γίνε λίγο πιο κατατοπιστικός.
-
Nai exw kanei ta panta proerxomai apo custom rom kai 8elw na gurisw pali sto miui. Sry gia ta greeklish apla gia taxuthta.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-
Παρόμοια νήματα