Γενική Συζήτηση για το Redmi Note 4/4x (Mido)
Αυτή η σελίδα κάνει χρήση των Cookies. Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα για τα Cookies, κάντε κλικ στις Περισσότερες πληροφορίες
-
-
Ο/H giannnis12 έγραψε:
Στην τελευταία 8.9.16 rom έχετε παρατηρήσει αυξημένη κατανάλωση μπαταρίας; Λέτε να διορθωθεί στην επόμενη ή γυρνάμε πόσο στην 8.8.30;
-
Καλήμερα στην παρέα αποφάσισα να στείλω το κινητό πίσω αφού ακόμα είναι στην εγγύηση να δούμε τη θα μου πουν για το μικρόφωνο που δεν δουλεύει.
η εταιρία που τα φτιάχνει είναι η citysaid και η εταιρία που το αγόρασα η citismarket.
Λογικα θα πρεπει να του περαρω clobal και να το το κλειδώσω πάλι.
Πιον οδηγο να ακολουθησω???? -
Καλησπέρα φίλοι μου, να ρωτήσω και εγώ κάτι, έχω stable 9.6.2 , όπως το αγόρασα. Μπορώ να κάνω τη γνωστή διαδικασία( ξεκλειδώματα και πέρασμα ελληνικής stable) χωρίς όμως να κάνω root και να τρέχουν οι διάφορες εφαρμογές που έχουν πρόβλημα με το root ( novago, winbank καλ.). Η δικιά σας version εναι πολύ καλύτερη αλλά δεν θέλω άλλα μπλεξίματα με root ούτε με magisk που υποτίθεται κρύβει το root. Αυτές οι εφαρμογές που αναφέρω δεν τρέχουν με magisk.
-
Δεν ξέρω αν η ROM παρέχει root εξ αρχής και δεν νομίζω να το κάνει κιόλας. Δηλαδή μπορείς να έχεις την ελληνική χωρίς root. Αν έχει εξ αρχής μπορείς απλά να κάνεις unroot και θα είσαι οκ. Το Magisk όντως παρέχει τρόπους (είναι δύο) για να κρύψεις το root, ο ένας είναι ο κλασσικός και υπάρχει και μία επιπλέον επιλογή που είναι να αλλάξει το package name και να φαίνεται σαν τελειως άλλη εφαρμογή. Με αυτό τον τρόπο νομίζω ελέγχουν και αν είναι root το κινητό σε αρκετές εφαρμογές. Δοκίμασε και ενημερωσε μας αν θες.
Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk -
-
Οκ, σας ευχαριστώ πολύ.
-
Και πάλι νεο πρόβλημα φίλοι μου, με global stable 9.6.2 δεν σου επιτρέπει να κάνεις login στον mi account. "couldn't check device security info a server error occurred, wait a minute or two and try again?" Τι γίνετε όσο πάει και χειροτερεύει η κατάσταση, ήμουν από τους πρώτους fan της xiaomi αλλά από ότι βλέπω ..... Το έχουν και άλλοι το πρόβλημα.....
"http://en.miui.com/thread-1450041-1-1.html" -
Μάλλον πρόβλημα στον σέρβερ... δοκίμασε ξανά σήμερα...
-
Έχω το εξής θέμα, είναι η δεύτερη φορά που δεν μου διαβάζει την SD card, την πρώτη φορά μου την άλλαξαν μετά από 10 μέρες χρήση, τώρα πάλι τα ίδια. Η SD είναι 32gd , λέτε να μην την σηκώνει; Ή προβληματική SD , αλλά και η δεύτερη κάρτα;
-
Ο/H giannnis12 έγραψε:
Έχω το εξής θέμα, είναι η δεύτερη φορά που δεν μου διαβάζει την SD card, την πρώτη φορά μου την άλλαξαν μετά από 10 μέρες χρήση, τώρα πάλι τα ίδια. Η SD είναι 32gd , λέτε να μην την σηκώνει; Ή προβληματική SD , αλλά και η δεύτερη κάρτα;
Γενική συζήτηση για το Redmi Note 5 (Whyred)
Flash την ελληνική ROM στο Redmi Note 5 (Whyred)
Οδηγός Ενεργοποίησης VoWiFi Vodafone (Σε Whyred)
"Evil never dies it only waits to be reborn"
Sleepstalker (1995) -
Platinet από το eShop
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-