Η μπαταρία σου πως τα παει;
Γενική Συζήτηση για το Redmi Note 4/4x (Mido)
-
-
Μην το συζητάς για οθόνη χωρίς πλαίσιο. Προσωπική εμπειρία (με ένα παλιό Doogee αλλά δεν έχει σημασία): δεν δούλευε σωστά το digitizer (ghost touches). Αποφάσισα να το λύσω να δω τι γίνεται. Έσπασα την οθόνη. Το άφησα στο συρτάρι κανένα χρόνο περίπου με την προοπτική να αγοράσω οθόνη όταν πέσει η τιμή της και να το φτιάξω γιατί λυπόμουν να το πετάξω (είχα πάρει σαν βλάκας και 2η μπαταρία και 2-3 θήκες, tempered κλπ.). Όντως έπεσε η τιμή κάπου στα 20-22€. Χωρίς frame όμως. Παραγγέλνω και κάνει 1,5 μήνα να μου έρθει. Εν τω μεταξύ από τα λύσε-δέσε είχε σπάσει το "αυτάκι" που κρατάει στη θέση της τη μια καλωδιοταινία στη board. Ξεκολλάω την παλιά από το frame και προσπαθώ να κολλήσω τη νέα οθόνη με τις 2mm πλάτους ταινίες 3Μ που δίνουν. Πρακτικά αδύνατο αν έχεις χέρια κουπιά όπως εγώ. Με τα χίλια ζόρια κολλάω καναδυό κομμάτια ταινία και τη στερεώνω όπως όπως ίσα για να δω αν δουλεύει. Δεν δούλευε στην πρώτη προσπάθεια, βγάζω-βάζω καλωδιοταινίες (η μια δεν κούμπωνε σωστά πλέον όπως έγραψα) ανάβει. Χάρηκα εγώ μπουτάρει το τηλέφωνο το touch όμως νεκρό. Ξαναλύνω-ξαναδένω, βάζω και το πίσω πλαίσιο, κάνω το λάθος και βιδώνω λίγο πιο σφιχτά μια βίδα, δεν είχε πατήσει σωστά η οθόνη στο πλαίσιο και με το σφίξιμο βγήκε η βίδα και την ράγισε...Ο/H loran έγραψε:
Με πλαίσιο που είναι ξεχωριστα θα πάει 30+ και δεν ξέρω... Χωρίς πλαίσιο υπάρχει κάποιο πρόβλημα ή μπορεί να γίνει;
Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
Από αυτό και μετά αν μου σπάσει οθόνη και συμφέρει από θέμα κόστους να φτιαχτεί κατευθείαν και μόνο σε service. Αν ο φίλος σου αλλάζει οθόνες τακτικά και όντως ξέρει δωσ' του το αλλιώς σε μαγαζί. -
@theopan παραγγειλα με πλαίσιο για να είμαι σίγουρος. Έκανε 5€ πάνω περίπου. Ευχαριστώ για την ενημέρωση.
Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk -
24-28 ώρες με όλα ανοιχτάΟ/H sharkimi έγραψε:
Η μπαταρία σου πως τα παει;
Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Εντάξει τόσο βγάζει και εμένα οπότε καλά είναι.δεν κάνω βαριά χρήση όμως οπότε κρατάει και πιο πολύ.
-
-
Είσαι ακριβώς στα ίδια με μένα. Θεωρώ ότι είσαι οκ γιατί γενικά το Bluetooth μας τσακίζει αρκετά τη μπαταρία.
Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Μιας κ δεν γνωρίζω απευθύνομαι στους ειδικούς!!! γίνεται κ πως να διαβάζει usb stick φορμαρισμενα σε ntfs?global σταθερή 9.6.3.0.Εχει φαγωθεί να με ρωτάει ένας φίλος κ δεν έχω ιδέα αν γίνεται κ πως
-
"Natively" όχι το android δεν υποστηρίζει ntfs. Με χρήση κάποιων πρόσθετων εφαρμογών (total commander και ένα της paragon και ίσως και root δεν είμαι σίγουρος) τουλάχιστον διαβάζει. Για εγγραφή σε ntfs νομίζω δεν γίνεται. Γενικά είναι μπελαλίδικη διαδικασία.Ο/H Kostasthess_82 έγραψε:
Μιας κ δεν γνωρίζω απευθύνομαι στους ειδικούς!!! γίνεται κ πως να διαβάζει usb stick φορμαρισμενα σε ntfs?global σταθερή 9.6.3.0.Εχει φαγωθεί να με ρωτάει ένας φίλος κ δεν έχω ιδέα αν γίνεται κ πως
-
-
Γιατί δεν το αλλάζει σε fat32?
-
@Kostasthess_82 γίνεται με αυτή την εφαρμογή Microsoft exFAT/NTFS for USB by Paragon Software και αυτή μαζί Total Commander - file manager αλλά για να κάνεις mound τον δίσκο και να τον διαχειρίζεσαι θέλει εγγραφή με google accound ή facebook για να την δοκιμάσεις 2 μέρες και μετά θέλει 4,99 ευρώ για να διαβάζει ntfs μόνο ή 9,99 ευρώ για όλα τα αρχεία.Ο/H Kostasthess_82 έγραψε:
Το δοκίμασα και από τους 4 δίσκους διάβασε τους 3 απροβλημάτιστα πιθανών να θέλει (το γράφει και στο fag) εξωτερική σύνδεση με ρεύμα ο δίσκος. Από τους 3 που διάβασε οι 2 δεν έχουν εξωτερικό ρεύμα και λειτουργούν.
Υπάρχει δωρεάν αυτή η εφαρμογή USB OTG File Manager η οποία διαβάζει όλους τους δίσκους μεν αλλά δεν βρίσκει κανένα αρχείο δε σε όλους γράφει 0 αρχεία σαν να είναι κενοί.Γενική συζήτηση για το Redmi Note 5 (Whyred)
Flash την ελληνική ROM στο Redmi Note 5 (Whyred)
Οδηγός Ενεργοποίησης VoWiFi Vodafone (Σε Whyred)
"Evil never dies it only waits to be reborn"
Sleepstalker (1995)
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-
Παρόμοια νήματα