Η μπαταρία σου πως τα παει;
Γενική Συζήτηση για το Redmi Note 4/4x (Mido)
-
-
Ο/H loran έγραψε:
Με πλαίσιο που είναι ξεχωριστα θα πάει 30+ και δεν ξέρω... Χωρίς πλαίσιο υπάρχει κάποιο πρόβλημα ή μπορεί να γίνει;
Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
Από αυτό και μετά αν μου σπάσει οθόνη και συμφέρει από θέμα κόστους να φτιαχτεί κατευθείαν και μόνο σε service. Αν ο φίλος σου αλλάζει οθόνες τακτικά και όντως ξέρει δωσ' του το αλλιώς σε μαγαζί. -
@theopan παραγγειλα με πλαίσιο για να είμαι σίγουρος. Έκανε 5€ πάνω περίπου. Ευχαριστώ για την ενημέρωση.
Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk -
Ο/H sharkimi έγραψε:
Η μπαταρία σου πως τα παει;
Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Εντάξει τόσο βγάζει και εμένα οπότε καλά είναι.δεν κάνω βαριά χρήση όμως οπότε κρατάει και πιο πολύ.
-
-
Είσαι ακριβώς στα ίδια με μένα. Θεωρώ ότι είσαι οκ γιατί γενικά το Bluetooth μας τσακίζει αρκετά τη μπαταρία.
Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Μιας κ δεν γνωρίζω απευθύνομαι στους ειδικούς!!! γίνεται κ πως να διαβάζει usb stick φορμαρισμενα σε ntfs?global σταθερή 9.6.3.0.Εχει φαγωθεί να με ρωτάει ένας φίλος κ δεν έχω ιδέα αν γίνεται κ πως
-
Ο/H Kostasthess_82 έγραψε:
Μιας κ δεν γνωρίζω απευθύνομαι στους ειδικούς!!! γίνεται κ πως να διαβάζει usb stick φορμαρισμενα σε ntfs?global σταθερή 9.6.3.0.Εχει φαγωθεί να με ρωτάει ένας φίλος κ δεν έχω ιδέα αν γίνεται κ πως
-
-
Γιατί δεν το αλλάζει σε fat32?
-
Ο/H Kostasthess_82 έγραψε:
Το δοκίμασα και από τους 4 δίσκους διάβασε τους 3 απροβλημάτιστα πιθανών να θέλει (το γράφει και στο fag) εξωτερική σύνδεση με ρεύμα ο δίσκος. Από τους 3 που διάβασε οι 2 δεν έχουν εξωτερικό ρεύμα και λειτουργούν.
Υπάρχει δωρεάν αυτή η εφαρμογή USB OTG File Manager η οποία διαβάζει όλους τους δίσκους μεν αλλά δεν βρίσκει κανένα αρχείο δε σε όλους γράφει 0 αρχεία σαν να είναι κενοί.Γενική συζήτηση για το Redmi Note 5 (Whyred)
Flash την ελληνική ROM στο Redmi Note 5 (Whyred)
Οδηγός Ενεργοποίησης VoWiFi Vodafone (Σε Whyred)
"Evil never dies it only waits to be reborn"
Sleepstalker (1995)
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-
Παρόμοια νήματα