Γενική Συζήτηση για το Redmi Note 4/4x (Mido)
-
-
-
Την official εννοείς προφανώς. Το ίδιο θα κάνεις και με αυτήν. Την περνάς από πάνω.
-
Πος θα το κάνω αυτό;
Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Ο/H thakokk6 έγραψε:
Πος θα το κάνω αυτό;
Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
-
-
Καλησπέρα σε όλους και κάλο καλοκαίρι!!!
Χθες αγόρασα πιστεύω και κατά την γνώμη μου τα καλύτερα bluetoouth ακουστικά της αγοράς..τα AM61 SPORT LITE της Huawei..κάποια στιγμή και από δικό μου λάθος έσπασα την ζεύξη με το κινητό μου
και μετά δεν μπορούσα να τα συνδέσω με τίποτα πάλι..βασικά ούτε το κινητό μου ούτε τ άλλα κινητά φίλων μου δεν τα έβλεπαν..πάνω στην απόγνωση μου αναγκάστηκα να κάνω επαναφορά ρυθμίσεων δικτύων με αποτέλεσμα, μήπως και τα δει κτλ..φυσικά κ δεν επιδιορθώθηκε το πρόβλημα έτσι..τελικά έπρεπε να έχω πατημένο συνεχεία το πλήκτρο στα bluetooth μέχρι ν ακούσω power on και μετά από 3 sec την λέξη pering..τότε ως δια μαγείας εμφανίζονται παντού και έγινε πάλι η ζεύξη. Το θέμα είναι όμως ότι από την συγκεκριμένη επαναφορά πλέον οι γραμματοσειρά σε κάποιες εφαρμογές η όταν στέλνω κανονικό sms να φαίνονται έντονα..για παράδειγμα.. όταν κλειδώνει η οθόνη..η σε απάντηση μου σε sms.. Εδώ και ώρες λοιπόν και τι δεν έχω κάνει για να το αλλάξω αυτό το τραγικό εφέ...οποίος ξέρει ας μου πει τι πρέπει να κάνω.
Στου κουφού την πόρτα....παρ την πόρτα και φύγε.... -
μια βοηθεια αν μπορει καποιος....ειμαι εξωτερικο και δεν μου κανει καμια αναβαθμιση το google pley παρολο που μου το επιτρεπουν ολες οι ρυθμισεις
-
Ο/H pelemponis έγραψε:
οποίος ξέρει ας μου πει τι πρέπει να κάνω.
Ο/H strofakias έγραψε:
και δεν μου κανει καμια αναβαθμιση το google pley
-
Ο/H NasDriver έγραψε:
Δοκίμασε να αλλάξεις θέμα > reboot > δες εάν συνεχίζει
Στου κουφού την πόρτα....παρ την πόρτα και φύγε.... -
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0