αρα διαγραφω ολες τις αχνες η μονο οσες σχετιζονται με το κινητο? και γενικα πως προχωραω? δεν μπορω να περασω ρομ με τον παλιο τροπο? δλδ clear all απο recovery περασμενη καινουργια ρομ στην sd και να την περασω?
Αυτοματοποιημένη εγκατάσταση drivers για κινητά Xiaomi σε όλα τα Windows x64 & x86
- Οδηγός
- Driver
- Xiaomi
-
-
-
@Vag_22 για να αναβαθμίσεις σε νεότερη ελληνική rom θα πρέπει να κάνεις τα εξής βήματα. Δυστυχώς θα πρέπει να κάνεις factory reset οπότε πάρε αντίγραφο ασφαλείας.
1. Θα κατεβάσεις τη νεότερη ελληνική rom για το hermes, και από μέσα από το zip θα βγάλεις το twrp.img και θα το μεταφέρεις στο c:\adb.
2. Θα περάσεις το zip της Ελληνικής rom μέσα στην εσωτερική μνήμη του κινητού ή σε μια κάρτα sd.
3. Θα βάλεις το κινητό σε fastboot mode και θα ανοίξεις ένα παράθυρο εντολών ως διαχειριστής. Εκεί δα δώσεις διαδοχικά τις παρακάτω εντολές για να φλασάρεις το νέο twrp.
fastboot flash recovery twrp.img
fastboot boot twrp.img
4. Μόλις μπεις twrp θα πρέπει να κάνεις factory reset δηλαδή Wipe => Advanced Wipe και επιλέγεις Dalvik-art cache, cache και data.
Κατόπιν πας πίσω στην αρχική οθόνη του κινητού και μέσα από το Install επιλέγεις το zip της νέας rom και το φλασάρεις. -
Καλημερα! Επειδη χθες δεν προλαβαινα περναω σημερα τη νεα ρομ!!!!
-
Καλησπέρα, παιδιά όταν είμαι σε fastboot στη διαχείριση μου το αναγνωρίζει έτσι όπως φαίνεται στην 3η φώτο, είναι πρόβλημα;
Επίσης η αριθμοσειρά στο "fastboot devices" μου κάνει περίεργη στην 4η.
Τέλος, πως γίνεται να είμαι με unofficial και να είναι κλειδωμένο, όπως φαίνεται στις φώτο 1-2;
(συγχωρέστε με αν υπάρχει κάποια ειδική έκδοση για το συγκεκριμένο κινητό και τελικά είναι official η rom, δν γνωρίζω)
-
-
Η αριθμοσειρα δεν έχει πρόβλημα, αυτό είναι το serial Number της συσκευής. Όσον αφορά το πως αναγνωρίζει ο υπολογιστής το κινητό σε fastboot mode, κανονικά θα έπρεπε να μην βγάζει tplink αλλά Android Device αλλά αφού λειτουργούν οι εντολές νομίζω θα είσαι οκ. Αλλιώς, αν αντιμετωπίσεις πρόβλημα, κάνε απεγκατάσταση και εκ νέου εγκατάσταση.
Προχώρα με SP-Flash Tool στην εγκατάσταση επίσημης...
Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Ο/H NasDriver έγραψε:
Είμαι εντάξει; -
-
-
-
Ακολούθησα τις οδηγίες, έβαλα όλους τους drivers, αναγνωρίζεται κανονικά το τηλέφωνο από τα Win 10, αλλά το Mi PC Suite δεν μπορεί να το δει με τίποτα! "You need to update your device to use Mi PC Suite. Update your device before connecting".
Τι φταίει;
Redmi 4X Global Version.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0