σωστα θυμασαι.αρχικα ηθελα να με δει το mi pc suite και εν συνεχεια διαβασα στον οδηγο οτι μπορεις να περασεις ρομ και με κλειδωμενο bootloader....δεν ξερω μπορει να τα εχω μπερδεψει....προερχομαι απο mtk που μου φαινοταν αστειο να αλλαξεις ρομ και χωρις να χασεις εγγυηση....που θα παει διαβαζω σιγα σιγα....
Αυτοματοποιημένη εγκατάσταση drivers για κινητά Xiaomi σε όλα τα Windows x64 & x86
- Οδηγός
- Driver
- Xiaomi
-
-
To Mi PC Suite δεν είναι συμβατό με Android 6.0 και πάνω οπότε μην το σκέφτεσαι καν.
Για αλλαγή ROM με κλειδωμένο bootloader, μόνο OTA ή χειροκίνητα μέσω του updater εφόσον έχεις Official. -
Καλημέρα ! Αφού περάσουμε τους drivers ( το pc κάτω δεξιά γράφει test mode ) κάνουμε μέσα από το script Re enable Driver Signature Enforcement ?? Ενεργοποιουμε την ψηφιακή υπογραφή ? Δηλαδη η απενεργοποιηση γίνεται μόνο όταν είναι να φλασαρουμε το κινητό ?
-
Η απενεργοποίηση του ελέγχου ψηφιακής υπογραφής γίνεται για να εγκατασταθούν οι Drivers, καθώς δεν είναι ψηφιακά υπογεγραμμένοι από την Microsoft και αν δεν γίνει η εν λόγω απενεργοποίηση δεν εγκαθίστανται σωστά.
Μετά το flash του κινητού μπορείς αν θές να ενεργοποιήσεις εκ νέου τον έλεγχο της ψηφιακής υπογραφής, χωρίς προβλήματα! -
Ο/H George Kaggelaris έγραψε:
Η απενεργοποίηση του ελέγχου ψηφιακής υπογραφής γίνεται για να εγκατασταθούν οι Drivers, καθώς δεν είναι ψηφιακά υπογεγραμμένοι από την Microsoft και αν δεν γίνει η εν λόγω απενεργοποίηση δεν εγκαθίστανται σωστά.
Μετά το flash του κινητού μπορείς αν θές να ενεργοποιήσεις εκ νέου τον έλεγχο της ψηφιακής υπογραφής, χωρίς προβλήματα!
-
-
Ο/H George Kaggelaris έγραψε:
Android Bootloader Interface (MTK & Qualcomm)
Για να ελέγξουμε αν έχει εγκατασταθεί σωστά το παραπάνω πρόγραμμα οδήγησης, θα πρέπει να βάλουμε το κινητό μας σε τρόπο λειτουργίας fastboot.
Ανοίγουμε παράθυρο εντολών (CMD) ως διαχειριστές και πληκτρολογούμε την παρακάτω εντολή:
“adb reboot bootloader”
και πατάμε enter
ADB is Not Recognized as an internal or external command Fix" -
-
-
Ο/H fog έγραψε:
Το παράθυρο εντολών θα ανοιχτεί μέσα από το φάκελο που βρίσκεται το adb.
-
-
Κοίταξα καποιες σελίδες αλλά δεν εχω βγάλει άκρη
Ήρθα σε αυτό το νήμα από εδώ
Γενικός οδηγός με το τι κάνουμε μόλις παραλάβουμε ένα κινητό Xiaomi
εν ολίγης έχω ένα note 4x snapdragon 3/16, εχει λιγο χωρο και θελω να βάλω ελληνική ρομ για να κερδισω χωρο από άχρηστες εφαρμογές.
Εχω κλειδωμενο bootloader.
Εγατεστησα το προγραμμα συμφωνα με τις οδηγιες και όλα πάνε καλά.
Μεχρι το σημειο αυτο
Συνδέουμε το κινητό μας τηλέφωνο στον υπολογιστή και πληκτρολογούμε την παρακάτω εντολή για να μπει το κινητό μας σε τρόπο λειτουργίας EDL (Emergency Download Mode).
“adb reboot edl”
οταν κανω τη παραπανω δραση, απλά επανεκκινει το κιν
δοκιμασα και το
Αφού βάλουμε λοιπόν το κινητό μας σε λειτουργία fastboot (“adb reboot bootloader” ή Power και Volume Down), ανοίγουμε ένα παράθυρο εντολών δικαιώματα διαχειριστή, πληκτρολογούμε την εντολή “edl.cmd” και πατάμε enter.
και το command μου βγαζει:
Microsoft Windows [Version 10.0.15063]
(c) 2017 Microsoft Corporation. Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.
C:\Users\user>adb reboot edl
* daemon not running. starting it now on port 5037 *
* daemon started successfully *
C:\Users\user>adb reboot bootloader
C:\Users\user>edl.cmd
'edl.cmd' is not recognized as an internal or external command,
operable program or batch file.
C:\Users\user>
στο device manager αυτη τη στιγμη ειμαι σε fastboot και μου το βγαζει "Android Bootloader interface"
Κάνω κάτι λάθος;
Ευχαριστω
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0