Καλησπερα σε όλους. Έχω σοβαρό πρόβλημα και δεν βρίσκω λύση. Το κινητό φορούσε μία μαϊμού Ρομ όταν το παρέλαβα. Δούλευε άψογα αλλά επειδή η κοπέλα μου που το χρησιμοποιεί δεν θέλει αγγλικά λέω θα της βάλω την ελληνική ρομ. Έκανα εγκατάσταση την Ελληνική stable 8.1.4 και όταν άνοιξε το κινητό μου ζήτησε το pin και για τις 2 κάρτες. Μετά πάω να συνδεθώ στην vodafone και βλέπω ότι όχι μόνο δεν συνδέεται αλλά είναι σαν να μην την βλέπει καθόλου. Λέει "καμία υπηρεσία". Γυρίζω τα δεδομένα στην Cosmote και παρατηρώ ενώ έχω προτιμώμενο δίκτυο το 4g, πιάνει μόνο G και E ανεξαρτήτως περιοχής.λεω είναι θέμα Ρομ, οπότε αλλάζω και Βάζω την τελευταια dev που έχετε βγάλει αλλά πάλι τα ίδια. Έχω βάλει τις κάρτες της κοπέλας μου στο δικό μου και της δικες μου στο δικό της. και σε μένα λειτουργουν κομπλέ και οι δύο ενώ οι δικές μου στο δικό της έχουν το ίδιο πρόβλημα οπότε αποκλείουμε πρόβλημα σιμ. Επίσης έχω κοιτάξει τις ρυθμίσεις των APN οπότε το αποκλείουμε και αυτό σαν πρόβλημα. Τι άλλο μπορώ να κάνω;;;