Ευχαριστώ πολύ αδερφέ. Θα παραγγείλω από ebay διάφορες θήκες για 4Χ και με το που τις παραλάβω θα στείλω και φωτογραφίες για να δείτε και εσείς... Ευχαριστώ και πάλι πάρα πολύ!Ο/H longus έγραψε:
Πάρε για το redmi note 4x, τσεκαρισμενοΟ/H tzoles έγραψε:
Γεια σε όλους παιδιά, είμαι νέο μέλος και νέος κάτοχος του Xiaomi redmi note 4 model: 2016102.
Έχω πρόβλημα με την αγορά θήκης. Πρέπει να πάρω θήκη για το Note το 4X...? Θα μου κάνει?
![]()
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Η διάφανη είναι για redmi note 4 mtk, και η μαύρη για redmi note 4 snapdragon & για το 4Χ snapdragon. Δοκιμασμένες και οι δύο!
αγορα note 4x
-
-
-
Ο/H paha1971 έγραψε:
Τελικά το δικό μου global edition με κωδικό 2016102 αγορασμένο από το eshop έχει σίγουρα την 800ατα μπάντα. Σε επαρχία σε περιοχές που δεν πιάνει καλά καλά cosmote η WIND έχει 4G παντού!!
Υπερευχαριστημενος από το κινητό!!
Ναι ρε και γω με την ίδια sim, έχω 4g στο ιδιο σημείο που δεν είχα με το asus zendone 2 (CN), το οποιο δεν είχε την 800αρα
Xiaomi Redmi Note 4 Global -
μπορει κάποιος που έχει αγοράσει το note 4x να ανεβάσει screenshoot τον αριθμό μοντέλου από το κιν;;;γράφει ,(note 4x ή απλά note 4;;;)εγώ παρέλαβα από public το 4x global edicion αλλά στον αριθμό μοντέλου γράφει απλά (note4) ευχαριστώ..
-
@kiparisis Note 4 γράφει
Θα καταλάβεις ότι έχεις την Global Edition από τον κωδικό (2016102) τον ευρωπαϊκό φορτιστή και το κοκκινο αυτοκόλλητο "Global Edition" στο πλάϊ του κουτιού.
Μια χαρά είσαι! -
Ο/H paha1971 έγραψε:
Τελικά το δικό μου global edition με κωδικό 2016102 αγορασμένο από το eshop έχει σίγουρα την 800ατα μπάντα. Σε επαρχία σε περιοχές που δεν πιάνει καλά καλά cosmote η WIND έχει 4G παντού!!
-
Ο/H UncL έγραψε:
Ο/H paha1971 έγραψε:
-
Καλημέρα σας. Προχθές παρέλαβα το Xiaomi Redmi Note 4X 32GB από μαγαζί του skroutz. Θα ήθελα να ρωτήσω εάν ξέρει κάποιος γιατί στις πληροφορίες του κινητού δείχνει στον αριθμό μοντελου ότι ειναι το ΧΙΑΟΜΙ REDMI NOTE 4 και ΟΧΙ ότι είναι το ΧΙΑΟΜΙ REDMI NOTE 4X.
Eπίσης μου γράφει ότι έχω την έκδοση ΜIUI 8.1 σταθέρη 8.1.10.0 (MCFMIDI) και όταν άνοιξα το κινητό πρώτη φορά είχε μέσα γύρω στις 10 κινέζικες εφαρμογές. Είναι official global ROM ή η μαιμου? Εάν είναι η μαιμού τί πρόβλημα θα έχω? -
Ανέβασε καλύτερα μια φωτο από τις Ρυθμίσεις => Σχετικά με το τηλέφωνο και επίσης πες μας ποιός από τους 2 κωδικούς, αναγράφεται στο πίσω μέρος της συσκευασίας.
2016101 ή 2016102; -
-
Μου έκανε αναβάθμιση στην global stable ROM 8.2.5.0. Απλοτι διάβασα το note 4X έχει 5 τρύπες στο ηχείο αντί για 6 που έχει το note 4. Το δικό μου έχει 5 άρα ειναι το 4Χ. Το επιβεβαίωσα και απο την εφαρμογή Aida64 που λέει οτι είναι η έκδοση MIDO. Σωστά?
Στο πίσω μέρος γράφει ότι ειναι το μοντέλο 2016101. Τι θέμα έχω με αυτό?
Η φωτο είναι πριν την αναβάθμιση στην 8.2.5.0
-
Ο/H panbaz έγραψε:
Ο/H panbaz έγραψε:
το πίσω μέρος γράφει ότι ειναι το μοντέλο 2016101. Τι θέμα έχω με αυτό?
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα