Στομάχι γερό να έχεις, η μόνη ανταμοιβή από μερικούς που θα σου πουν ευχαριστώ, αυτό να κρατάς μόνο, και εδώ θα δεις πολλούς και μην ενθουσίαζε να το θυμάσαι αυτό
Γενική Συζήτηση για το Redmi 4X (Santoni)
- RedMi 4X
-
-
Δε βαριέσαι καημένε κάνε το καλό και ρίχτο στο γιαλό...Open-source is the future
-
OffTopicΈνα τελευταίο πριν πάω για ύπνο αυτό που λες είναι για το Άγιο Ορος, ένας γέροντας μου είπε με το σταυρό πας ψηλά, με το πιστόλι πας μπροστά, διάλεξε
-
Open-source is the future
-
Αλάνια εγώ σας είπα ευχαριστώ για την βοήθεια. Δεν είμαι αχάριστος. Απλά ο χρόνος πιέζει. Σήμερα φεύγει η πεθερά και δεν θέλω να δημιουργήσω κάποιο θέμα στο κινητό. Εάν ήταν δικό μου θα το είχα φτιάξει.
-
-
Άφησέ το με την official, αν μπορείς μόνο κάνε της mi account και αίτηση για ξεκλείδωμα να υπάρχει
-
Ο/H lazostat έγραψε:
Αλάνια εγώ σας είπα ευχαριστώ για την βοήθεια. Δεν είμαι αχάριστος. Απλά ο χρόνος πιέζει. Σήμερα φεύγει η πεθερά και δεν θέλω να δημιουργήσω κάποιο θέμα στο κινητό. Εάν ήταν δικό μου θα το είχα φτιάξει.
-
@NasDriver Έκανε αίτηση και πήρε και απάντηση, απλά επειδή είχε ξεκλείδωτο bootloader το μόνο που δεν κατάφερε ο φίλος να ελέγξει είναι αν είχε γίνει επίσημα ξεκλείδωμα ή όχι
@theopan Μπορεί να έχει αλάνι πεθεράΠοιος ξέρει μπορεί αύριο μεθαύριο να βάλει και nethunter η πεθερά
Open-source is the future -
Αν στις ρυθμίσεις για προγραμματιστές, στην επιλογή unlock status λέει unlocked είναι 99% επίσημα με mi account
-
Ο/H 8@nos έγραψε:
@theopan Μπορεί να έχει αλάνι πεθεράΠοιος ξέρει μπορεί αύριο μεθαύριο να βάλει και nethunter η πεθερά
Αν είναι τόσο αλάνι η πεθερά που χρειάζεται dev rom και "καστομιές", δεν χρειάζεται να της το σκαλίσει. Θα μπορεί να το κάνει μόνη της! -
Ο/H NasDriver έγραψε:
Αν στις ρυθμίσεις για προγραμματιστές, στην επιλογή unlock status λέει unlocked είναι 99% επίσημα με mi account
Παντως ετσι οπως κρατουσα backup, δεν βρηκα τροπο να παρω για τις επαφες. Δε λειτουργουσε ουτε το google sync, και το misync ελεγε οτι 27 επαφες δεν τις συγχρονιζε. Αλλα στο καινουριο κινητο δε περνουσε καμια.. Κατεβασα ενα προγραμμα και εκανα τη δουλεια μου.
Γενικα δεν εβρισκα ουτε στο 2, ουτε στο 4χ καπου στις ρυθμισεις επιλογη για το που να αποθηκευονται οι επαφες, δλδ στη sim ή στο τηλεφωνο, ουτε καποια επιλογη για μεταφορα των επαφων. Ισως μου διεφυγε, γιατι βιαζομουν..
Και κατι αλλο περιεργο.. Βαζω μια καρτα μνημης στο redmi 2 και μεταφερω φωτο και βιντεο. Μετα βαζω την καρτα στο 4x και το συνδεω στον υπολογιστη. Πηγα να μεταφερω τα αρχεια απο εναν φακελο απο την καρτα μνημης στο δισκο του κινητου και τα αρχεια εξαφανιστηκαν!! Ευτυχως δεν ηταν κατι σημαντικο.. Μετα εκανα την μεταφορα μεσα απο κινητο, απο την διαχειριση αρχειων. Γιατι στο καλο εγινε αυτο;