οκ 8@nos σε ευχαριστώ !Ο/H 8@nos έγραψε:
Δεν ξέρω σε πόσο καιρό θα βγάλουν miui 9 για stable rom.... οπότε ναι αφού έχεις official και θες να μείνεις σε stable απλά περιμένεις να βγεί νέα έκδοση και να σου έρθει ειδοποίηση για ενημέρωση
Γενική Συζήτηση για το Redmi 4X (Santoni)
- RedMi 4X
-
-
Τίποτα φίλε, να 'σαι καλάOpen-source is the future
-
Ο/H jimbrav έγραψε:
Ο/H 8@nos έγραψε:
Εσύ φίλε έχεις stable rom και όχι developer πράγμα το οποίο σημαίνει ότι ακόμα δεν έχεις miui 9 εκτός αν βάλεις developer...
-
Ο/H kyrgeo1978 έγραψε:
@guideman αυτό που περιγράφεις είναι το Redmi Note 4x 4/64.
-
Ο/H guideman έγραψε:
Ο/H kyrgeo1978 έγραψε:
@guideman αυτό που περιγράφεις είναι το Redmi Note 4x 4/64.
Το φέρνει στην Ελλάδα και το myGad από όσο βλέπω. Ίσως να έχει Β20 (ρώτα τους) του banggood σίγουρα δεν έχει. Δεν νομίζω ότι αξίζει να το πάρεις πάντως από Banggood. -
Σ ευχαριστω για την απαντηση. Δεν θα το παρω απο banggood σιγουρα γιατι δεν εχει την Β20. θα το ψαξω σ αυτους που λες, ομως γιατι λες οτι δεν αξιζει απο το banggood? Απο αποψη τιμης?
-
Ο/H guideman έγραψε:
Σ ευχαριστω για την απαντηση. Δεν θα το παρω απο banggood σιγουρα γιατι δεν εχει την Β20. θα το ψαξω σ αυτους που λες, ομως γιατι λες οτι δεν αξιζει απο το banggood? Απο αποψη τιμης?
-
-
Παιδιά καλησπέρα, πηρα το redmi 4x απο το public. Στην αγορα ebay kai amazon.co.uk υπαρχουν 2 τυποι tempered glass,
1) full coverage με μαυρα ή ασπρα πλαισια πανω κατω και
2) non full coverage που οι πωλητες το λενε οτι το τζαμακι ειναι λιγο μικροτερο απο την οθονη.
η ερωτηση μου ειναι αν τα full coverage εχουν την κολλα σε ολο το εμβαδον του τζαμακιου ή μόνο στην περίμετρο????
Πχ στο samsung galaxy s7 edge ειναι μονο στην περίμετρο
ευχαριστω -
Έχω δοκιμάσει και απλό και full....πάρε full και ναι το δικό μου έχει κόλλα σε όλο το εμβαδόν.....μην πάρεις το απλό φαίνεται άσχημο και είναι τύχη να βρεις σωστό μέγεθος!Open-source is the future
-
Έκανα βήματα για ξεκλείδωμα και πήρα ένα δεύτερο κωδικό...Your Mi account verigication code is.....This OTP expire in 1 day
Αυτός ο κωδικός που χρησιμοποιείτε ? -
Στην αίτηση για ξεκλείδωμα σου έβγαλε ότι ολοκληρώθηκε και να περιμένεις να την ελέγξουν ?
Αν όχι, δεν έχει ολοκληρωθεί η διαδικασία της αίτησης.