Μπορείς να βάλεις και μία φώτο από τη διαχείριση συσκευών του υπολογιστή να δούμε πως το αναγνωρίζει ?
Γενική Συζήτηση για το Redmi 4X (Santoni)
- RedMi 4X
-
-
Ο/H NasDriver έγραψε:
Μπορείς να βάλεις και μία φώτο από τη διαχείριση συσκευών του υπολογιστή να δούμε πως το αναγνωρίζει ?
[info][/info] -
-
Ο/H NasDriver έγραψε:
Reboot στον υπολογιστή είχες κάνει?
-
Ο/H Greg greg έγραψε:
Ναι αλλά στην διαχείριση συσκευών την έβλεπε πάλι σαν Android device mtp με θαυμαστικό. Και εκεί το παράτησα...
-
Μετά από επαναφορά στο τηλέφωνο με global stable 9.6.4.0 δεν βλέπει τον κωδικό του λογαριασμού οπότε δεν κάνει συγχρονισμό και πετάει μια ειδοποίηση όποια στιγμή ναναι όπως και εικονίδιο τι κάνω με το θέμα αυτό;ακόμα και να δώσω ότι ξέχασα τον κωδικό ψάχνει απλά και μετά από κάποια ώρα γράφει η συνεδρία έληξε προσπαθήστε πάλι!!!!!Ηλίας
-
Αλλαγή κωδικού στο mi account κάνεις από υπολογιστή.
Αν είσαι σίγουρος ότι είναι όλα σωστά, άφησέ το ως έχει, μπορεί να είναι θέμα server -
Καλημερα σε όλους. Θα ήθελα να ρωτήσω επειδή έχω miui beta . Άμα βγει η stable θα μπορέσω να την βάλω κανονικά ; Η θα έχω brick;
-
Ο/H JohnHD έγραψε:
Καλημερα σε όλους. Θα ήθελα να ρωτήσω επειδή έχω miui beta . Άμα βγει η stable θα μπορέσω να την βάλω κανονικά ; Η θα έχω brick;
-
-
Ο/H JohnHD έγραψε:
Α ξέχασα να πω το έχω ήδη ξεκλειδωτο με red wolf twrp + ota
Αν δεν θυμάσαι πως, ορίστε ο οδηγός: Unbrick ή Καθαρή Εγκατάσταση FastBoot Rom με το Mi Flash (SnapDragon)Open-source is the future -
Ο/H NasDriver έγραψε:
Αλλαγή κωδικού στο mi account κάνεις από υπολογιστή.
Αν είσαι σίγουρος ότι είναι όλα σωστά, άφησέ το ως έχει, μπορεί να είναι θέμα server
Ηλίας