Μπορείς να βάλεις και μία φώτο από τη διαχείριση συσκευών του υπολογιστή να δούμε πως το αναγνωρίζει ?
Γενική Συζήτηση για το Redmi 4X (Santoni)
- RedMi 4X
-
-
Μετά κόπων και βασάνων κατάφερα να περάσω την stable μέσω otg όπως μου είπε ο φίλτατος μανος. Ευχαριστώ για την άμεση βοήθεια. Όσον αφορά το πισι έκανα όλους τους οδηγούς που βρήκα εδώ αλλά εξακολουθεί να βλέπει την συσκευή σαν mtp αλλά με θαυμαστικό. Θα ανεβάσω φώτο όταν σχολασω αν την χρειάζεστε.Ο/H NasDriver έγραψε:
Μπορείς να βάλεις και μία φώτο από τη διαχείριση συσκευών του υπολογιστή να δούμε πως το αναγνωρίζει ?
[info][/info] -
-
Ναι αλλά στην διαχείριση συσκευών την έβλεπε πάλι σαν Android device mtp με θαυμαστικό. Και εκεί το παράτησα...Ο/H NasDriver έγραψε:
Reboot στον υπολογιστή είχες κάνει?
-
Δεν έχεις εγκαταστήσει σωστά τους drivers. Σε κάποιο βήμα σου ξέφυγε κάτι.Ο/H Greg greg έγραψε:
Ναι αλλά στην διαχείριση συσκευών την έβλεπε πάλι σαν Android device mtp με θαυμαστικό. Και εκεί το παράτησα...
-
Μετά από επαναφορά στο τηλέφωνο με global stable 9.6.4.0 δεν βλέπει τον κωδικό του λογαριασμού οπότε δεν κάνει συγχρονισμό και πετάει μια ειδοποίηση όποια στιγμή ναναι όπως και εικονίδιο τι κάνω με το θέμα αυτό;ακόμα και να δώσω ότι ξέχασα τον κωδικό ψάχνει απλά και μετά από κάποια ώρα γράφει η συνεδρία έληξε προσπαθήστε πάλι!!!!!Ηλίας
-
Αλλαγή κωδικού στο mi account κάνεις από υπολογιστή.
Αν είσαι σίγουρος ότι είναι όλα σωστά, άφησέ το ως έχει, μπορεί να είναι θέμα server
-
Καλημερα σε όλους. Θα ήθελα να ρωτήσω επειδή έχω miui beta . Άμα βγει η stable θα μπορέσω να την βάλω κανονικά ; Η θα έχω brick;
-
Δεν υπάρχει πρόβλημα με antirollback σε santoni μιας και βρίσκεται σε Android 7 (Nougat). Τώρα για να πας από developer σε stable, χλωμό να γίνει μέσω του updater μιας και μάλλον θα δει την stable ως υποβάθμιση. Θα χρειαστεί φλασάρισμα μέσω Mi Flash και άρα ξεκλείδωτο bootloader.Ο/H JohnHD έγραψε:
Καλημερα σε όλους. Θα ήθελα να ρωτήσω επειδή έχω miui beta . Άμα βγει η stable θα μπορέσω να την βάλω κανονικά ; Η θα έχω brick;
-
-
Ωραία θα περάσεις με το Mi Flash τη stable και μετά αν θες περνάς twrp+rootΟ/H JohnHD έγραψε:
Α ξέχασα να πω το έχω ήδη ξεκλειδωτο με red wolf twrp + ota
Αν δεν θυμάσαι πως, ορίστε ο οδηγός: Unbrick ή Καθαρή Εγκατάσταση FastBoot Rom με το Mi Flash (SnapDragon)Open-source is the future -
εισοδος σε λογαριασμό και από υπολογιστή και από φυλλομετρητή του τηλεφώνου όλα οκ όταν ήρθε ο κωδικός από το i.mi.com μου λέει ότι το τηλέφωνο που δίνω υπάρχει σε άλλο λογαριασμό μάλλον κάτι έχει πατήσει ο ιδιοκτήτης όταν έκανε επαναφορά πως διαγράφω η ότι άλλο πρέπει για να βγάλω άκρη με το mi cloud και τον συγχρονισμό;Ο/H NasDriver έγραψε:
Αλλαγή κωδικού στο mi account κάνεις από υπολογιστή.
Αν είσαι σίγουρος ότι είναι όλα σωστά, άφησέ το ως έχει, μπορεί να είναι θέμα server
Ηλίας