[XTRV Aroma ROM] Παρουσίαση και οδηγίες χρήσης.
- Οδηγός
- Σημαντικό
- Xiaomi
- MIUI V8
-
-
Εξαρτάται πόσο παλιά ROM έχεις.
Οποσδήποτε το Factory Reset είναι πολύ καλή κίνηση πριν από το Flash και θα σε γλυτώσει από πολλά ενδεχόμενα προβλήματα.
Καλό είναι όμως πάνω από όλα και πριν ξεκινήσεις οτιδήποτε να έχεις μία ενεργή άδεια για ξεκλείδωμα του Bootloader, σε περίπτωση που σου κλειδώσει μετά το Flash. -
δεν εχω ξεκλειδωσει ακομα σε 72 ωρες μου γραφει
η ρομ που εχω ειναι 8.2.10.0 εκδοση 6.0.1 σταθερη.
ειναι η κανονικη για ξεκλειδωμα.
=============== Αυγ 2nd 2017, 11:14pm ===============
να περασω την clobal developer rom με flach rom με το mi flach με κλειδωμενω το bootloader που αυτη ειναι 7αρα και μετα με αυτη την ρομ να ξεκλειδωσω τωρα εχω clobal stable
τι κανω για να μην εχω κανενα brik -
Aπο ARΩΜΑ se ARΩΜΑ θα χρειαζομαστε FACTORY RESET?Η φαντασία είναι πιο σημαντική από τη γνώση.
Albert Einstein -
δεν καταλαβα πραμα @skepasti21
=============== Αυγ 2nd 2017, 11:21pm ===============
εχω clodal stable 8.2.10.0 -
Ο/H fazer1000 έγραψε:
δεν καταλαβα πραμα @skepasti21
=============== Αυγ 2nd 2017, 11:21pm ===============
εχω clodal stable 8.2.10.0
Η φαντασία είναι πιο σημαντική από τη γνώση.
Albert Einstein -
@fazer1000 δεν μπορείς με το mi Flash με κλειδωμένο bootloader δοκίμασε να ξεκλειδωσεις με αυτή που έχεις και μετά αν θέλεις πας με το mi flash
Redmi n3 pro -
-
@fazer1000 Δοκίμασε να ξεκλειδώσεις με τη rom που έχεις και από κει και πέρα, ανάλογα τη rom που θες να βάλεις θα σου δωθεί ο κατάλληλος οδηγός.
Αν σε ενδιαφέρει η arΩma είναι άλλη διαδικασία. Γενικά πάντως, όσο είσαι κλειδωμένος δε χρειάζεται να δοκιμάζεις πράγματα που μπορεί να είναι περιττά.
@skepasti21 Συνήθως από τη μια έκδοση στην επόμενη, δε χρειάζεται factory reset. Υπάρχουν όμως φορές, σε ειδικές περιπτώσεις, που χρειάζεται.
Πάντα όμως αν χρειάζεται κάτι, αναφέρεται στο πρώτο μήνυμα (της ανακοίνωσης της έκδοσης της rom) τι είναι αυτό και για ποιές περιπτώσεις ή συσκευές ισχύει. -
μα την αρωμα θελω να βαλω και εγω η οποια ειναι αυτη
xiaomi-miui-hellas-7.0_mido_V8_XTRV_arΩma_7.7.20.zip
τωρα εχω την clobal stable 8.2.10.0 -
Θα ξεκλειδώσεις πρώτα και μετά θα ακολουθήσεις τον οδηγό για flash πρώτη φορά, της ελληνικής rom για τη συσκευή σου.
-
Ξεκλείδωσε πρώτα τον bootloader και μετά εδώ είμαστε να σε πούμε πως θα την περασεις
Με πρόλαβε η Ειρήνη
Redmi n3 pro
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες