Flash την Ελληνική ρομ σε redmi 4x-santoni,4-prada,4a-rolex,4pro-markw για πρώτη φορά..
- Οδηγός
-
-
Ο/H silverpalm έγραψε:
την απλή stable xtrv την πήρε μια χαρούλα με twrp 3.1.. το 4a μου
μπορώ κάποια στιγμή αν θέλω να ξανασπάσω τα νεύρα μου (κ τα δικά σας) να δοκιμάσω να περάσω την επόμενη version της aroma πάνω από την απλή? νομίζω πως ναι αλλά ρωτάω για να είμαι σίγουρος.
-
-
-
@silverpalm
Γνωστό bug αυτης της εβδομάδας , νομίζω βέβαια ότι από android 7.0 και πάνω το κάνει ..
Νομίζω στη προηγούμενη ρομ δεν υπάρχει το πρόβλημα , κάποιος θα σου πει περισσότερα , μπορεί να υπάρχει αυτό το bug σε μερικές μόνο συσκευές.. -
Ο/H makis1024 έγραψε:
Factory reset σίγουρα θα βοηθούσε...
=============== Φεβ 1st 2018, 11:13pm ===============
Ο/H takisfrag έγραψε:
-
@silverpalm Είναι bug είπε παραπάνω ο @gkalen οπότε ή περιμένεις ενημέρωση ή βάζεις developer rom ή επίσης μπορείς να βάλεις και official rom. Διαλέγεις και παίρνειςOpen-source is the future
-
-
οταν ανοιγω το παραθύρου εντολών μου βγαζει List of devices attached τι κανω τωρα?
-
-
ολα καλα μπενω σε recovery αλλα σχεδον ολα ειναι στα κινεζικα εκτοσ το recovery to download!
-
Πάτησε το κουμπί που βρίσκεται πάνω από το μπλε, ώστε να αλλάξει η γλώσσα στα αγγλικά.
Σου υπενθυμίζω ότι πρέπει να μπεις σε fastboot mode και να φλασάρεις το twrp και μετά μέσα από αυτό την xtrv