[XTRV-7.5.25] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI V8 ROM. (τελευτ. ενημέρωση 30/05 22:24)
- ROM
- Poll
- Xiaomi
- Miui Dev
-
-
-
Ο/H Savvakos έγραψε:
Έκανα επαναφορά από το mi cloud. Μόνο!!
Δηλαδή από το Mi-Cloud μην επαναφέρεις καθόλου εφαρμογές.
Όλα τα άλλα μπορείς ελεύθερα αλλά όχι εφαρμογές, και ξαναδοκίμασε μετά από Factory Reset.
Κάνε νέα εγκατάσταση των εφαρμογών σου από το Google Play Store. -
περασα την ΑΡΩΜΑ xtrv σε xiaomi redmi note 3 pro και δεν δουλευουν οι ρυθμισεις.. ουτε η απεγατασταση εφαρμογων καμια ιδεα γι αυτο?
-
Ο/H antonis1971 έγραψε:
περασα την ΑΡΩΜΑ xtrv σε xiaomi redmi note 3 pro και δεν δουλευουν οι ρυθμισεις.. ουτε η απεγατασταση εφαρμογων καμια ιδεα γι αυτο?
Αν θέλεις κάνε πλάι Flash την ROM και επέλεξε την προσαρμοσμένη εγκατάσταση.
Και προσοχή μην έχεις βάλει κανένα Extra MOD στην συσκευή σου, όπως Xposed κτλ... -
OK
-
Ο/H MIUI_ART έγραψε:
Δηλαδή από το Mi-Cloud μην επαναφέρεις καθόλου εφαρμογές.
Όλα τα άλλα μπορείς ελεύθερα αλλά όχι εφαρμογές,
-
Όταν μετά από Factory Reset κάνεις flash πάλι την ROM, στο πρώτο Boot θα σε ρωτήσει αν θέλεις να επαναφέρεις από το Mi-Cloud με συγχρονισμό όλα όσα έχουν σωθεί για την συσκευή σου.
Θα κάνεις skip αυτή την διαδικασία.
Μετά από τις Ρυθμίσεις => Λογαριασμός MI => Mi-Cloud θα κάνεις ενεργό τον συγχρονισμό των πάντων εκτός από το αντίγραφο αρχικής οθόνης.
Μετά από την κυλιόμενη μπάρα με τους διακόπτες, πατάς τον συγχρονισμό και είσαι οκ.
Σε κάθε περίπτωση, πάρε ένα πλήρες Backup της συσκευής σου από το TWRP Recovery πριν κάνεις το Factory Reset. -
Ο/H MIUI_ART έγραψε:
Ο/H Savvakos έγραψε:
Έκανα επαναφορά από το mi cloud. Μόνο!!
Όλα τα άλλα μπορείς ελεύθερα αλλά όχι εφαρμογές, και ξαναδοκίμασε μετά από Factory Reset.
Κάνε νέα εγκατάσταση των εφαρμογών σου από το Google Play Store.
Τώρα δείχνει ότι τρέχει καλύτερα γενικά. Το wifi μου έκανε 2 φορές αποσύνδεση.
Το πρόβλημα με το band συνεχίζει. Έχω την τελευταία έκδοση αλλά δεν ειδοποιεί στις κλήσεις. Είδα και τα δικαιώματα, είναι όλα καλά. Το έχω βάλει και στην αυτόματη εκκίνηση. Γενικά επικοινωνία έχει, αν! και καθυστερεί λίγο στον συγχρονισμό. -
ξεκινησα την εγκατασταση σε gemini την πρωτησ επιλογη που λεει δεν θυμαμαι ονομα.
τωρα βλεπω που τρεχει την εγκατασταση οτι εβαλε το super user οταν ανοιξει θα ειναι ρουταρισμενο το κινητο;; νομιζω ειχα διαβασει οτι δεν θα ειναι το ρουτ επιλεγμενο εδω και καποιες ενημερωσεις
θελω να ρωτησω εχει μια επιλογη για επιλογη καμερας ανμεσα σε miui και της google. θα αλλαξει κατι στην ποιοτητα;;; -
Καλησπερα στην πραγματικα άξια ομάδα, πέρασα την ARΩΜΑ rom ,στο Mi4s μου και όλα δουλεύουν τέλεια, συγχαρητήρια στα παιδιά,
Ξέρει καποιος να με βοήθησει σε αυτό το προβλημα μου που δεν με αφήνει να χαρώ τη συσκευή μου ....
μετά την αλλαγή της οθόνης μου αφού έσπασε παρουσιάστηκε πρόβλημα έντονο με το touch του mi4s μου, αφού δοκίμασα όλες τής Rom και αφού έχω κάνει Flash fastboot και την official δεν άλλαξε τίποτα, πέρασα 2η οθόνη και ακόμα τα ίδια,να τονίσω ότι γίνεται τρελλό το ghost touch όταν δέχομαι η κάνω κλήσεις και ελαττώνεται έντονα όταν βάλω τη συσκευή στο φορτιστή,, έχω περάσει την ARΩΜΑ rom και το κινητό δουλεύει άψογα με εξαίρεση αυτό το θέμα,, βασανίζομαι πάνω από 1μηνα αλλά τίποτα, μπορεί κάποιος να βοηθήσει
???
Ευχαριστώ εκ τον προτέρων -
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0