[Προσοχή Απάτη] Αντιμετώπιση θεμάτων σχετικά με το duangtop
- Ολοκληρώθηκε
- Σημαντικό
-
-
Πολυ όμορφο καλώδιο φίλε μου..........υπέροχο!
-
Καλό θα είναι κατά τη γνώμη μου να μην γεμίσουμε σελίδες επί σελίδων με το καλώδιο του Duang.Η MIUI είναι η Χαλκιδική των ROMs...
...και σαν την Χαλκιδική....ΔΕΝ ΕΧΕΙ!! -
Excusez-moi!
-
μα, δεν υπάρχει κάτι πιο "hot" τούτη δω τη στιγμή!!Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Ο/H gordito έγραψε:
Καλα να παθετε οσοι παραλαβατε καλωδιο και πραγματικα ευχομαι να ταλαιπωρηθειτε να παρετε τα λεφτα σας πισω.
=============== Μαι 30th 2017, 7:41pm ===============
@prekasg εγω στην θέση σου θα έκανα escalate αμέσως.
Αν θέλετε όμως να το κάνετε συγχρονισμένα και με σχέδιο (το είχε προτείνει ο @Red21 νομίζω, sorry @Red21 αν κάνω λάθος) μπορείς να περιμένεις και τους άλλους. -
Τι bacardi mohito. Beldevere ανοιξε!
-
θα χρειαστουμε τη βοηθεια των ποιο εμπειρων για το πως θα κινηθουμε μεσω pay pal χωρις να θελω να κουρασω
-
Ο/H gordito έγραψε:
Καλα να παθετε οσοι παραλαβατε καλωδιο και πραγματικα ευχομαι να ταλαιπωρηθειτε να παρετε τα λεφτα σας πισω.
Που να πέσεις σε bootloop και να μην ξεκλειδώνει με τίποτα!You may think you can fly - but you better not try -
Ο/H Thracia έγραψε:
Ο/H gordito έγραψε:
Που να πέσεις σε bootloop και να μην ξεκλειδώνει με τίποτα!
@Thracia Η ποιό ωραία ατάκα της ημέρας....Ε ποιά.
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Ο/H Thracia έγραψε:
Ο/H gordito έγραψε:
Που να πέσεις σε bootloop και να μην ξεκλειδώνει με τίποτα!
-
Ο/H demakhs έγραψε:
Τι είν' τούτο μπρε, από που ξετρούπωσε τούτο δω το λελουδι??
Που ναι το γατοπιγκου να το απειλήσει με μπανάκι, να κλ@σει πάνω του?
Ποτε πρόλαβε με 52 ολόκληρα μηνύματα κ έθρεψε τέτοια καρύδια??
Μονο το γατοπιγκου μπερδεύτηκε πάλι κ είναι το μοναδικό ζωντανό που ριξε like!!
λολζ, καποιοι μπορει και να θεωρουν το υφος σου αστειο.
Oταν βγαινει ενας και βαζει τιμη 20-30-40% πιο χαμηλη απο τον φτηνοτερο της αγορας, ειναι 900000% scam για να φαει οτι μπορει.
Μου ειναι αδιανοητο πως φτανει καποιος να παραγγειλει και να περιμενει πραγματικο προιον.
Αν ησασταν σωστοι, θα ριχνατε ban και ακυρο σε οποιον προμοταρε το συγκεκριμενο site και θα απαγορευατε περαιτερω κουβεντα για αυτο.
Με το που μου ειπε συναδερφος οτι στο xiaomi-miui.gr λενε για καποιο site που εχει 175€ το μι5ς σε γκρι χρωμα, αμεσως καταλαβα την απατη.
Επρεπε να ειχα μπει νωριτερα.
Τωρα απλα υπαρχει κοσμος που θα ταλαιπωρηθει να παρει τα λεφτα του πισω, καποιοι ισως τα χασουν κιολας και φυσικα το παρον site φερει ευθυνη.
Και φυσικα θα ξεκινησουν οι ερωτησεις για paypal κλπ
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0