@mpizos
Χμμμμ , μέσα σε λίγες ώρες έπιασε τόπο ο οδηγός του @pechr για εκμάθηση ξένων γλωσσών ..
Εξαιρετικό , σε λίγο θα συνεννοούμαστε και σε σουαχίλι !!
Πες μας φίλε μου , μέχρι τώρα δεν έχεις συνδεθεί ποτέ σε miaccount ????
Πάμε πάλι... Mi Account δεν έχεις μέσα στη συσκευή και να υποθέσω ούτε έχεις κάνει αίτηση ποτέ να φτιάξεις Mi Account και να πάρεις έγκριση για ξεκλείδωμα του bootloader σωστά;
Σίγουρα όμως έχεις Google Account αλλά δεν θες να κάνεις factory reset γιατί δεν θέλεις να χάσεις τα δεδομένα. Σωστά;
σωστα δεν ειχα κανει mi account και δεν θελω να χασω τα δεδωμενα. τωρα που προσπάθησα να κανω το ξεκλειδωμα με το mi flush unlock μου λεει οτι η συσκευη δεν ειναι συνδεδεμένη με το λογαριασμό μου και ζητά τον αριθμό που εχω αναναφέρει νωρίτερα
=============== Ιουν 18th 2017, 3:44pm ===============
δεν εχω μοτίβο εχω αριθμό
@mpizos
Δε μπορεί να ξεκλειδώσει όπως είναι ..
Θα μπορούσαμε να δοκιμάσουμε να περάσουμε το system μόνο μιας official και ίσως τη γλυτώσεις , δεν είμαι σπίτι όμως να συνδεθώ σε team viewer να δοκιμάσαμε κάποια πράγματα ... Όπως το άλλο που ανέφερα από fastboot το system.img ..
δεν μου λες αυτον τον αριθμο απο το αυτοκολλητο ασφαλειας τον εχεις δει? υπαρχει κανενας τροπος να συνδεσω την συσκευη μου στο mi account
=============== Ιουν 18th 2017, 4:23pm ===============
υπάρχει περίπτωση να με βοηθήσουν απο το ελληνικο support from info Quest για τημ συνδεση της συσκευης με το λογαριασμο μου για να δοκιμάσω το ξεκλείδωμα με το miflush_unlock