Εγκατάσταση official rom με χρήση το XiaoMiTool για όλα τα κινητά xiaomi
- Οδηγός
-
-
Παιδιά καλημέρα, έχω το mi max 3/32 Hydrogen me official chinese 8.5.2.0. (NBCCNED) και θέλω να του περάσω official global. Από πέρισυ είχα κάνει τη διαδικασία να στείλω μύνημα στην Xiaomi για να κάνει unlock bootloader στο οποίο μέν απάντησε, αλλά ουδέποτε έκανα.
Θα ήθελα να σας κάνω κάποιες ερωτήσεις και παρακαλώ να με βοηθήσετε.
1. Μπορώ να χρησιμοποιήσω τον οδηγό κανονικά? Έχω windows 10 64bit οπότε πρέπει πρώτα να ακολουθήσω τα βήματα 1 και 2 που αναφέρονται στον οδηγό flash με Mi PC Suite δηλαδή: Πρώτα απενεργοποίηση ελέγχου ψηφιακής υπογραφής windows χ64 και μετά αυτοματοποιημένης εγκατάστασης drivers για Xiaomi κινητά?
2. Επειδή χρησιμοποιώ και το Μι Cloud για συγχρονισμούς και αποθήκευση στοιχείων (πχ SMS, Notes), πρέπει να κάνω κάτι με αυτόν που δείχνει το Mi Max μου από πρίν ή μετά το όλο εγχείρημα θα αναγνωρίσει και πάλι την συσκευή ως ίδια?
3. Με το θέμα μή χαθεί το IMEI κάνω κάτι από πριν?
4. Υπάρχει δοκιμασμένη καλύτερη ROM από την official global αναφορικά με λιγότερα bugs και αυτονιμία μπαταρίας?
Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων. -
Ο/H George Kaggelaris έγραψε:
Μια χαρά είσαι. Κάποια στιγμή θα σου πρότεινα να ξεκλειδώσεις και να βάλεις xtrv. Θα πετάει το τηλέφωνο!
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Ο/H makis1024 έγραψε:
Αν θυμάμαι καλά μόνο στο redmi 4x Sandoni υπάρχει πρόβλημα στο Nikel και Mido υπάρχει πρόβλημα @geoanto555 ;
Μάκη το δοκίμασα χθες.. Κανένα απολύτως πρόβλημα σε nikel.. Ευχαριστούμε για τον οδηγό!!!
Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
μπράβο γιωργο είσαι ωραίος
-
@mallous97 Σε τι windows το έκανες ? έκανες flash κανονικά και ποια rom ? δεν σου έβγαλε πουθενά error ?
-
Ο/H derveni έγραψε:
@mallous97 Σε τι windows το έκανες ? έκανες flash κανονικά και ποια rom ? δεν σου έβγαλε πουθενά error ?
Το ξέρω ότι είναι πανεύκολο βρε αλλάζω rom συνέχεια απλά σε Windows 7 και 10 μου βγάζει error στο flash και δεν μπορώ εγώ τουλάχιστον να το πιστοποίησω για αυτό έβαλα την ανάρτηση, περιμένω απάντηση και από το Ευρωπαϊκό για το πρόβλημα, πιστεύω κάποιος driver έχει θέμα, εκεί το εντοπίζω εγώ.
-
Ο/H derveni έγραψε:
Το ξέρω ότι είναι πανεύκολο βρε αλλάζω rom συνέχεια απλά σε Windows 7 και 10 μου βγάζει error στο flash και δεν μπορώ εγώ τουλάχιστον να το πιστοποίησω για αυτό έβαλα την ανάρτηση, περιμένω απάντηση και από το Ευρωπαϊκό για το πρόβλημα, πιστεύω κάποιος driver έχει θέμα, εκεί το εντοπίζω εγώ.
Κατά 99,9% αυτό είναι driver, πρέπει να βρω κάποιο πρόγραμμα να δω ποιος λείπει να τον περάσω, για να το δοκιμάσω.
-
Καλημέρα σας, ένα φιλαράκι μου πήγε να φλασάρει τις ρομ που είναι .zip από το global φορουμ μέσω update σε ρομ του ελληνικού φόρουμ, με αποτέλεσμα το κινητό να μπρικάρει μόνιμα και να μην ανοίγει και να μην το αναγνωρίζει ο υπολογιστής. Έχω αρκετό καιρό να ασχοληθώ με φλασαρίσματα επομένως δεν ξέρω αν έχει αλλάξει κάτι τους τελευταίους 5 μήνες. Το ζήτημα είναι ότι το κινητό δεν ανοίγει με την καμία. Δεν μπαίνει σε fastboot, δεν το βλέπει ο υπολογιστής ούτε σαν 900Ε (δοκίμασα deep cable), με αποτέλεσμα να μη ξέρω τί να δοκιμάσω μπας και γίνει. οποιαδήποτε βοήθεια ευπρόσδεκτη.Sent from my Nokia 3310 using Mapatalk
-
Παιδία κάποιος για το Post 38?
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες