Δηλαδή;
Brick της Συσκευής μετά από Flash της 7.10.27 (ARΩΜA)
-
-
Κώστας
Xiaomi Redmi Note 7 (11.0.1 PEDMIXM) & mi Max 3 (11.0.4.0 QEDMIXM), Oneplus 8 Interstellar (12/256GB, Oxygen OS 10.5.11), Honor Magic 2 Watch, iPhone XS Max 256GB
Think different, think macuse.net -
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ:
Προσθέσαμε επιπλέον οδηγίες στον αρχικό οδηγό, ώστε να βελτιώσετε ακόμη περισσότερο το πρόβλημα με την οθόνη !
Να ευχαριστήσουμε και τον @zedar για την βοήθειά του στις δοκιμές..
Δείτε τοv αρχικό οδηγό. -
Παιδιά προσπάθησα να κάνω όλη την διαδικασία για unbrick me to MiFlash αλλά μου βγάζει το μήνυμα που έχω παραθέσει στην εικόνα . μήπως κάποιος μπορεί να βοηθήσει;
-
Ο/H andreas_m έγραψε:
Παιδιά προσπάθησα να κάνω όλη την διαδικασία για unbrick me to MiFlash αλλά μου βγάζει το μήνυμα που έχω παραθέσει στην εικόνα . μήπως κάποιος μπορεί να βοηθήσει;
-
Ο/H Bodai έγραψε:
Ο/H andreas_m έγραψε:
Καμιά άλλη ιδέα; -
Δεν σου βλέπει τους driver από την συσκευή....εγώ αναγκαστικά να το ανοίξω και να το βραχυκύκλωσω σε δύο pins για να που διαβάζει τους drivers και η οθόνη μου ήταν η μηση μαύρη και και η μηση με κόκκινες γραμμές και ακολούθησα αυτόν τον οδηγό
-
Όταν η συσκευή είναι σε Fastboot Mode (ανεξάρτητα αν δεν το βλέπετε από την οθόνη λόγο γραμμών) και δώσετε την εντολή fastboot oem edl , η συσκευή εφόσον έχει Unlocked Bootloader θα μπει σε EDL χωρίς να χρειαστεί να ανοίξετε το καπάκι και να κάνετε τα βραχυκυκλώματα.
-
ενώ όλα πάνε καλά μου πετάει το παρακάτω μήνυμα που φαίνεται στην φωτογραφία τι μπορεί να φταίει;
Εμένα δεν με πειράζει να χάσω και τα δεδομένα μου αρκεί να ανοίξει η συσκευή -
-
Εγω ενα πραγμα θελω να ρωτησω : απολους αυτους που εχουν πχ το mido, μονο εμεις οι 4 προλαβαμε και εγκαταστησαμε την 7.10.27 και τον ηπιαμε ; Ολοι οι αλλοι δηλ δεν την εγκατεστησαν ? Η απλα.δεν το λενε ? Περιεργο ......Κώστας
Xiaomi Redmi Note 7 (11.0.1 PEDMIXM) & mi Max 3 (11.0.4.0 QEDMIXM), Oneplus 8 Interstellar (12/256GB, Oxygen OS 10.5.11), Honor Magic 2 Watch, iPhone XS Max 256GB
Think different, think macuse.net -
Και ο @andreas_m επανέφερε την συσκευή του.
Μένει να βρούμε τρόπο να λύσουμε το πρόβλημα της μισής οθόνης.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0